BIC stärker sin ergonomi med Therapod Kontorsstolar

BIC styrker ergonomien med Therapod Kontorstoler

Les om hvordan BIC styrker ergonomien til sitt Gøteborg-kontor ved å velge Belttons Therapod Kontorstoler. BIC deler sin positive erfaring, og understreker kontorstolenes enkelhet og hvordan de har redusert ryggsmerter. Les om BICs pålitelige partnerskap med Beltton og bli inspirert til å forbedre din egen bedrifts arbeidsmiljø.

BIC valgte kontorstoler fra Beltton

BIC er en internasjonal gruppe kjent for å skape innovative produkter av høy kvalitet som gjør livet enklere. Selskapet ble grunnlagt tilbake i 1945 og er i dag en global aktør. I dag er BIC et av de mest anerkjente merkene i verden. 

I dagens raskt skiftende arbeidsmiljø har BIC ved sitt kontor i Gøteborg forstått at det har vært nye realiteter på kontorer etter pandemien.
 

Lisa Persson- Kunnari , markedskoordinator i BIC og del av kontorledelsen, delte innsikten om viktigheten av ergonomi, i deres arbeidsmiljø på kontoret. Noe som førte til at BIC søkte etter nye kontorstoler for å støtte ansattes helse og produktivitet. 

BIC valgte kontorstoler fra Beltton

Therapod kontorstol gjør en forskjell for ryggproblemer

Vetrospace telefonkiosk

Beltton har vært en pålitelig partner til BIC i lang tid og etter nøye evaluering og konsultasjon valgte BIC å investere i ergonomiske kontorstoler fra Therapod- serien.

Therapod, kjent for sine avanserte ergonomiske løsninger og individuelt tilpassede innstillinger, passet perfekt for BICs behov og arbeidsmiljø. 

 

For noen kan det være overveldende med alle funksjonene og fordelene til Therapod- stolene, men Lisa understreker viktigheten av Therapod- kontorstolenes lette håndtering og evne til å tilpasse seg individuelle preferanser: 

 
Therapod er veldig enkel å bruke, du kan enkelt finne knappene. Den kan heves og senkes enkelt og stolen kan låses i fast posisjon og det er lett å åpne den i svingposisjon". 

 
Lettheten til disse kontorstolene til tross for avanserte innstillinger har vist seg å være spesielt gunstig for arbeidsmiljøet. I sin forklaring fremhever hun den dynamiske karakteren til kontoret deres, der faste lokasjoner noen ganger blir stående til side når ansatte velger å flytte nærmere kollegene for å skape en nærmere følelse av tilhørighet.  
 

Dette uttrykker BICs behov for fleksibilitet og individuelle tilpasninger i kontorlokalene for å muliggjøre smidige flyttinger og dermed skape en mer samarbeidsvillig og trivelig arbeidsplass. Lisas historie forsterker fordelene med Therapod- kontorstolene ved å fremheve deres praktiske tilpasningsevne som reagerer på det dynamiske arbeidsklimaet til BICs kontorer. 

Therapod gjør en forskjell for ryggproblemer

Lisa deler sin erfaring med deres tidligere kontorstoler sammenlignet med de nye Therapod kontorstolene fra Beltton .  
 
Lisa har slitasjeskader i ryggen fra tidligere arbeid, og etter å ha brukt Therapod- kontorstolen opplevde hun en markant bedring. Den første stolen førte til økt ståtid i løpet av dagen og resulterte i ubehag i ryggen. Med den nye kontorstolen opplever Lisa reduserte ryggsmerter, mindre behov for å stå like lenge og forbedret arbeidskomfort. 

Lisa anbefaler kontorstolen og sier: 

"Disse kontorstolene oppfyller deres formål, fremfor alt kan du sitte godt i denne ergonomiske stolen. Det er også enkelt å sette opp etter dine behov”

Ved å prioritere ergonomi og investere i Therapod Kontorstoler har BIC styrket sine ansattes arbeidsmiljø og trivsel. 

BICs erfaring med handel med Beltton

Lisa deler sin positive opplevelse av kjøpsprosessen med Beltton og understreker viktigheten av den personlige servicen og gode tilbakemeldingene hun fikk i samhandlingen med Beltton . 

BICs erfaring med handel med Beltton
Telefonkiosk i lunsjrommet på Volumental

Vil du også investere i ergonomiske kontorstoler?

Ønsker din bedrift, i likhet med BIC, å forbedre dine ergonomiske forhold og fremme økt trivsel på arbeidsplassen? Kontakt oss i Beltton for råd eller tilbud og opplev fordelene ved å investere i ergonomiske kontorstoler eller andre ergonomiske løsninger som passer dine spesifikke behov. Du er velkommen til åkontakte oss .

 
Utforsk vårKontorstoler her. 

Les flere kundesaker her. 

 

Livingroom Coworking Space valgte telefonkiosker og forbedret arbeidsmiljøet

Livingroom Coworking Space valgte telefonkiosker og forbedret arbeidsmiljøet

Stille rom i kontorlandskap har styrket Vi-følelsen i Kommuninvest

Stille rom i kontorlandskap har styrket Vi-følelsen i Kommuninvest

Kundesak campus Nyköping

En livlig møteplass - Campus Nyköping

OP Bank skiller seg ut fra konkurrentene med en unik kundeopplevelse

HNS fødesykehus valgte stillerom fra Vetrospace

Sibbo kommune ønsket å fornye sine lokaler med stillerom