Tysta rum i kontorslandskap har stärkt Vi-känslan hos Kommuninvest

Stillerom i kontorlandskap har styrket Vi-følelsen i Kommuninvest

Les om hvordan vi hjalp Kommuninvest i denne inspirerende kundecasen der stillerom har økt ansattes trivsel og tilhørighet. Nå kan Kommuninvests ansatte jobbe uforstyrret under møtene og uten å bli forstyrret av unødvendig bakgrunnsstøy.
Campus Nyköping valgte telefonboks fra Wulff Lesning Stillerom i kontorlandskap har styrket Vi-følelsen i Kommuninvest 4 minutter Neste Telefonbokser som løsning for økt behov for møterom hos Volumental

Stillerom for et bedre arbeidsmiljø: En kundecase om hvordan vi hjalp Kommuninvest

Stille rom for et bedre arbeidsmiljø: En kundecase om hvordan vi hjalp Kommuninvest.

Arbeidsplassen må være et sted hvor folk føler seg motivert og inspirert til å jobbe best mulig. Det er en utfordring å skape en bærekraftig arbeidsplass som er både verdiskapende og tiltalende, som også skal møte de nye kravene til produktivitet, samarbeid og trivsel i en skiftende tid – spesielt etter pandemien. Men med de riktige ressursene kan arbeidsplassen bli et inspirerende sted for ansattes trivsel.

Kommuninvest er et finansselskap eid av kommuner og fylkeskommuner. De jobber for å hjelpe sine eiere, med å finansiere ulike prosjekter og virksomheter ved å tilby finansielle løsninger og råd. HR-generalist Sabiha håndterer de fleste HR-spørsmål, inkludert arbeidsmiljø- og personalsaker i Kommuninvest.

En medarbeiderundersøkelse i Kommuninvest viste en ny utfordring på kontoret som hadde dukket opp etter pandemien. Pandemien hadde påvirket det å jobbe hjemmefra til å bli den nye normalen, så da restriksjonene til slutt ble opphevet og det ble mulig å gå tilbake til kontoret, ble en endring lagt merke til.

De ansatte var blitt mer følsomme for lyder og lettere distrahert. Ifølge Sabiha har personalet rapportert om problemer med å jobbe og kommunisere effektivt med klienter på kontoret, ettersom kolleger kunne bli hørt i bakgrunnen. Sabiha sier «Det viste seg at det var mangel på mindre rom for teammøter for den digitale delen av arbeidet...».

Etter pandemien var det også en utfordring å motivere ansatte til å være på kontoret kontra hjemme.

Kommuninvinvest begynte da å se etter stillerom som passet deres behov. Det er imidlertid ikke første gang Kommuninvest kommer i kontakt med stillerom, men de har hatt et større stillerom siden før. Men de ville prøve et nytt selskap og kom så i kontakt med Wulff Beltton.

kvinne som sitter inne i HIDE stille rom

Kommuninvest har plassert 3 Hide Mini Office stillerom på rekke og rad i et åpent kontorlandskap mellom to avdelinger, som om lag 30 personer deler. Der stillerom har en ekstra funksjon i tillegg til lyddemping, fungerer de også som romdeler.

Stillerom brukes til både digitale kundemøter, interne møter og opplæring. "De fungerer veldig bra som studio... det ser profesjonelt ut og lyden er bra," sier Sabiha. Da Sabiha skulle beskrive Hide Mini Office med tre ord, valgte hun «Stylish, Efficient and Simple».

Men Sabiha understreker at « det mest imponerende med de stillerom var lydreduksjonen». Kommuninvest kan nå ha møter og treninger uten å forstyrre eller bli forstyrret av andre.

Stillerom utgjør en forskjell på arbeidsplassen

På spørsmål om hvordan stillerommene hadde innvirkning på arbeidsmiljøet, svarer Sabiha: « Positivt. Det er mindre støyforstyrrelser, hvis du har et møte, tar du det som regel i båsen i stedet for å ta det på plassen din og forstyrre kollegene selvfølgelig». Velger du riktig stillerom er det en lønnsom investering for samarbeidet og trivselen på arbeidsplassen, bekrefter Sabiha:

"Nå er det mer lønnsomt i form av en Vi-følelse ved at du kanskje fortsatt velger å komme til kontoret fordi du har en plass hvor du kan ha dine møter"

Sabiha synes stillerommene har gjort en forskjell og fremhever nettopp at de bidro med « mindre forstyrrelser, lettere tilgjengelighet og en profesjonalitet i digitale møter».

Stille rom utgjør en forskjell på arbeidsplassen


De ansatte i Kommuninvest er godt fornøyd med stillerommene og dette viser hvordan velvalgte ressurser, i dette tilfellet stillerom, kan forbedre en arbeidsplass og øke de ansattes trivsel og tilhørighet. Nå kan Kommuninvests ansatte jobbe uforstyrret under møtene og uten å bli forstyrret av unødvendig bakgrunnsstøy.

Er det på tide at arbeidsplassen din gjør den samme endringen? Invester i stillerom og opplev den positive innvirkningen de har på arbeidsmiljøet og de ansattes trivsel.

Interessert i Quiet Rooms?

Kontakt oss her for et tilbud

Lei telefonbokser og stillerom

Tips til lesing!

Monteringstjenester for stillerom

7 ting du bør vurdere før du kjøper stillerom