Vi går tilbake til røttene våre og tar tilbake vårt gamle navn - BELTTON

Høsten 2023 gikk vi fra å være en del av Wulff Group til å bli 100 % familieeid. I forbindelse med dette tok vi tilbake vårt gamle navn Beltton.

Hva betyr dette for deg som kunde og leverandør?

Ingenting egentlig.

Vi har fortsatt samme personale, vareutvalg, leverandører, organisasjonsnummer etc. Den eneste visuelle endringen er vårt navn og logo. Vi vil gradvis endre logoen på produkter, fakturaer og plattformer.

Vi kan garantere samme gode service og vi holder fast ved vårt motto, å forbedre landets arbeidsplasser!

Historien om wulff

thomas wulff

WULFF GRUNDAS

I 1890, i Helsinki, Finland, var det en ung og ambisiøs mann ved navn Thomas Fredrik Wulff. Han jobbet i sin onkel Gustaf Wilhelm Edlunds forlag og bokhandel som bibliotekar. Hos Edlunds lærte den unge Thomas atferd, etikk og bærekraft, men han drømte om å stå på egne bein.

I august 1890 åpnet Thomas Wulff sin lille papirbutikk i Fredriksgatan. Det er nå over 130 år siden.

Wulff i dag

For tiden er produktporteføljen vår enda mer utvidet. I dag kan vi tilby tusenvis av kvalitetsprodukter og innovasjoner med fokus på å skape et bedre arbeidsmiljø for alle arbeidsplasser.

Vår byggeavdeling har utviklet seg og tilbyr i dag et bredt spekter som følger hele byggeprosjektet. I tillegg ble vår nettbutikk i 2008 lansert med mål om at vareutvalget skal være lett tilgjengelig for våre kunder.


I snart 30 år har vi skapt bedre arbeidsplasser og målet er å fortsette ved hjelp av vår spesialistkompetanse innen kontormøbler, ergonomi og bygg. Vi mener at en moderne bedrift bør ønske å forebygge uhelse og skader. Vår visjon er å fortsette å gjøre hver arbeidsplass bedre med konkurransedyktige, høykvalitets og rimelige produkter.


-Wulff Beltton forbedrer arbeidsplassen din.

Kontakt oss