wulff 1980

Om oss

Wulff Belton AB ble grunnlagt høsten 1993. Selskapet er en del av en oppført gruppe, Wulff-Group Plc. Wulff ble startet allerede i 1890 i Helsingfors og har siden vellykket levert kvalitetsprodukter og innovasjoner. Siden 2000 har gruppen blitt oppført på Nasdaq OMX Helsingfors. Vi er nordiske forgjengere på børsen i vår bransje.

Historien om wulff

thomas wulff

WULFF GRUNDAS

I 1890, i Helsinki, Finland, var det en ung og ambisiøs mann ved navn Thomas Fredrik Wulff. Han jobbet i sin onkel Gustaf Wilhelm Edlunds forlag og bokhandel som bibliotekar. Hos Edlunds lærte den unge Thomas atferd, etikk og bærekraft, men han drømte om å stå på egne bein.

I august 1890 åpnet Thomas Wulff sin lille papirbutikk i Fredriksgatan. Det er nå over 130 år siden.

Wulff i dag

For tiden er produktporteføljen vår enda mer utvidet. I dag kan vi tilby tusenvis av kvalitetsprodukter og innovasjoner med fokus på å skape et bedre arbeidsmiljø for alle arbeidsplasser.

Vår byggeavdeling har utviklet seg og tilbyr i dag et bredt spekter som følger hele byggeprosjektet. I tillegg ble vår nettbutikk i 2008 lansert med mål om at vareutvalget skal være lett tilgjengelig for våre kunder.


I snart 30 år har vi skapt bedre arbeidsplasser og målet er å fortsette ved hjelp av vår spesialistkompetanse innen kontormøbler, ergonomi og bygg. Vi mener at en moderne bedrift bør ønske å forebygge uhelse og skader. Vår visjon er å fortsette å gjøre hver arbeidsplass bedre med konkurransedyktige, høykvalitets og rimelige produkter.


-Wulff Beltton forbedrer arbeidsplassen din.

Kontakt oss