Agermax har bytt ut mjölkpapp mot självhäftande golvskydd
kundcase

Agermax har byttet ut gulvbestyttelsespapir med selvklebende gulvbeskyttelse

Etter å ha brukt Belttons selvklebende gulvbeskyttelse, har Agermax helt forlatt tradisjonelle gulvbestyttelsespapir. Etter å ha jobbet med både den hvite og den grå varianten, fremheves flere fordeler med gulvbelegget. Noe som har resultert i en betydelig forbedring av deres arbeidsprosesser og effektivitet.
BIC stärker sin ergonomi med Therapod Kontorsstolar

BIC styrker ergonomien med Therapod Kontorstoler

Les om hvordan BIC styrker ergonomien til sitt Gøteborg-kontor ved å velge Belttons Therapod Kontorstoler. BIC deler sin positive erfaring, og understreker kontorstolenes enkelhet og hvordan de har redusert ryggsmerter. Les om BICs pålitelige partnerskap med Beltton og bli inspirert til å forbedre din egen bedrifts arbeidsmiljø.
Telefonbås som en lösning för ökat behov av mötesrum på Volumental
telefonbås

Telefonbokser som løsning for økt behov for møterom hos Volumental

For å møte det økende behovet for møterom og private rom på kontoret, henvendte Volumental seg til Wulff Beltton for å investere i telefonbokser.
Tysta rum i kontorslandskap har stärkt Vi-känslan hos Kommuninvest
Tysta Rum

Stillerom i kontorlandskap har styrket Vi-følelsen i Kommuninvest

Les om hvordan vi hjalp Kommuninvest i denne inspirerende kundecasen der stillerom har økt ansattes trivsel og tilhørighet. Nå kan Kommuninvests ansatte jobbe uforstyrret under møtene og uten å bli forstyrret av unødvendig bakgrunnsstøy.
Kundcase campus nyköping
Campus

Campus Nyköping valgte telefonboks fra Wulff

Vi i Wulff Beltton vil gjerne vite hvem kundene våre er og bli bedre kjent med dem. Derfor er det også av stor interesse å vite hvordan deres opplevelse av telefonboksen er, hvordan de kan ha forbedret arbeidsmiljøet og hvordan de har gjort en forskjell.
Livingroom Coworking Space valde telefonbås och förbättrade arbetsmiljön
Gustavsberg

Livingroom Coworking Space valgte telefonboks og forbedret arbeidsmiljøet

Livingroom Coworking space har skapt en moderne arbeidsplass i Gustavsberg havn hvor folk trives og føler seg inspirert. Med et nøye gjennomtenkt estetisk interiør er dette et coworking-rom som virkelig inspirerer.
INEX Partners, logistikcenter
INEX Partners

INEX Partners, logistikksenter

Oppdag hvordan INEX Partners forbedrer arbeidsmiljøet i sitt logistikksenter med stille rom, som skaper komfortable arbeidsplasser for ansatte og lastebilsjåfører, og øker effektiviteten i varemottaksprosessen.
OP Bank sticker ut från konkurrenterna med en unik kundupplevelse
OP Bank Finland

OP Bank skiller seg ut fra konkurrentene med en unik kundeopplevelse

Les om hvordan OP Bank i Finland ved hjelp av stillerom ikke bare forbedret trivselen til sine ansatte, men også skapte en kundeopplevelse som skiller seg ut fra konkurrentene.
Ett produktivt kontor i Frankrike
Askia Frankrike

Et produktivt kontor i Frankrike

Les om hvorfor Askia i Frankrike valgte stillerom fra Vetrospace og hvordan de bruker stillerom i sin virksomhet.

Vad vi gör?

Vi hjälper till att förbättra arbetsplatser.
Upptäck hur våra innovativa produkter har skapat välmående och produktiva arbetsmiljöer, genom att läsa om våra andra kunders framgångshistorier.
Ta del av deras erfarenheter med oss på Beltton.
Uppkommer det frågor under läsandet får du gärna ta kontakt med oss, gällande våra tysta rum och telefonbås kan du även läsa mer om dem här.