Livingroom Coworking Space valde telefonbås och förbättrade arbetsmiljön

Livingroom Coworking Space valgte telefonboks og forbedret arbeidsmiljøet

Livingroom Coworking space har skapt en moderne arbeidsplass i Gustavsberg havn hvor folk trives og føler seg inspirert.

Med et nøye gjennomtenkt estetisk interiør er dette et coworking-rom som virkelig inspirerer.

INEX Partners, logistikksenter Lesning Livingroom Coworking Space valgte telefonboks og forbedret arbeidsmiljøet 3 minutter Neste Campus Nyköping valgte telefonboks fra Wulff

På dette kontoret kan du jobbe i et moderne og dynamisk arbeidsmiljø og dele tiden din med likesinnede. Med sine 500 kvadratmeter kreative rom, har denne coworking-plassen alt du trenger for å drive virksomheten din fremover i et fantastisk miljø.

Stue Varmdö Skjul Telefonkiosk

En viktig del av arbeidsmiljøet er akustikken, spesielt i et åpent kontormiljø som Livingroom Coworking Space. For å møte denne utfordringen tok Linda ved Livingroom Coworking Space kontakt med Wulff Beltton.

Etter en nøye vurdering av ulike alternativer, valgte Livingroom Coworking Space å investere i HIDE telefonbokser fra Wulff Beltton. De valgte disse avlukkene fordi de var rimelige og kunne fås med eikefiner som materiale til ytterveggene, som passet perfekt inn i det moderne kontorlandskapet.

Skjul SINGLE med exidor

Telefonboks bidrar med hensyn til et roligere miljø

Telefonbokser er i et av kontorets mest verdsatte rom kjent som «kirken». Rommet har en takhøyde på 5 meter og veggene er dekket med utrolige vinduer som slipper inn vakkert lys. Selve rommet rommer 24 kontorplasser og to telefonbokser er derfor plassert slik at de som sitter på kontoret kan ta samtaler og lengre møter uten å forstyrre andre som jobber i samme rom.

Skjul Enkel telefonkiosk

Dan, som leier en plass på kontoret, opplyser at han bruker telefonkiosken mye. Da Dan skulle beskrive telefonbokse og hva de bringer til arbeidsplassen, uttaler han: «De bidrar til et roligere miljø der man viser respekt for hverandre» . Noe som bekreftes av en annen kvinne som leier plass på kontoret 2 dager i uken. Hun sier hun ikke har brukt dem så mye selv, men sier mange andre gjør det, noe hun synes er greit å unngå å bli forstyrret.

Telefonboks brukes hovedsakelig til telefonsamtaler. Linda, som jobber og vedlikeholder kontoret, opplyser at hensikten med at de fikk telefonboks var:

"Fordi det er et åpent kontorlandskap, skal du kunne snakke uforstyrret og ikke forstyrre andre"

Telefonboks bra for telefonsamtaler eller private møter

Wulff Beltton var også med på å ordne installasjonen av telefonboks og Linda er godt fornøyd med behandlingen og servicen gjennom hele kjøpsprosessen. Telefonbokse har virkelig bidratt til å forbedre arbeidsmiljøet på Livingroom Coworking Space. Telefonbokser har gjort det mulig for folk å jobbe i et mer uforstyrret og roligere miljø når de skal ta samtaler eller ha private møter.

Skjul Telefonkiosk i Gustavsberg

Avslutningsvis er Livingroom Coworking Space et sted hvor folk kan jobbe i et inspirerende miljø og føle seg som en del av et fellesskap. Det er en arbeidsplass hvor detaljene betyr noe og hvor alt er nøye gjennomtenkt for å skape et produktivt og kreativt arbeidsmiljø. Telefonkiosken er et godt eksempel på hvordan en enkel løsning kan utgjøre en stor forskjell for å skape et bedre arbeidsmiljø for folk som jobber i et åpent kontorlandskap.

Drømmer du om en roligere og mer produktiv arbeidsplass? Utforsk vårt imponerende utvalg av stillerom og telefonboks her!