telefonbås i öppet kontor
telefonbås

Hvorfor ha en telefonboks?

Det har i dag blitt sjelden å ha et kontor for seg selv, og åpne kontorlandskap har blitt mer mer vanlig. Ulemper med åpne kontorlandskap er bakgrunnsstøy og telefonsamtaler som distraherer deg fra arbeidsoppgavene dine, derfor er en telefonboks løsningen.
Kontorsstol Guide
guide

Kontorstolguide

Våre kontorstoler er valgt slik at alle kan sitte komfortabelt i løpet av en arbeidsdag. Uansett hvor lenge du sitter om dagen, har vi en stol for deg. Her er ulike sittetider forklart i enkelhet sammen med et eksempel på en passende stol.
arbetsplats
Ergonomi

10 Trinn Til En Ergonomisk Arbeidsplass

La oss veilede deg til hvordan du får de beste forholdene på din arbeidsplass. Hvilke ergonomiske hjelpemidler har du i dag og hvilke mangler du? Vi forklarer også hvorfor du bør ha dem.
Balansstol aeris swopper
Aeris

Hvorfor Balansstolen Aeris Swopper Revolusjonerer Sittestillingen Din

3D-teknologien deres har samme effekt på oss som en uformell spasertur. Musklene er i konstant spenning uten ekstra innsats. Dette bidrar til bedre livskvalitet og mer energi, mindre tretthet og utmattelse. 
Köpguide för Dokumentförstörare
Dokumentförstörare

Kjøpeveiledning for makuleringsmaskiner

Det finnes mange dokumentmakuleringsmaskiner på markedet med tilhørende ulike sikkerhetsklasser. Noe som kan gjøre deg forvirret og lei av å søke, før du i det hele tatt har begynt. La oss forklare enkelt hva forskjellen mellom sikkerhetsklassene er. 
jetson
Ergonomi

3 nyskapande teknologier i vår nyhet Jetson Telefonbås

Disse telefonboksene har hatt tre fokusområder innen produksjon: innovasjon, holdbarhet og brukeren. Nå tenker du kanskje at det høres ut som mye markedsførings-tull, men vi skal nå gå inn på årsakene til at dette er sant.
ont i ryggen vid vanligt skrivbord
Ergonomi

Har du en stillesittende jobb?

7 Helsefordeler med et justerbart skrivebord og et godt alternativ er å kjøpe et Ergofunk smart skrivebord - miljøvennlig og av god kvalitet.
höganäs stolar
arbetsmiljö

Dekorer kontoret for bedre velvære

Kontormiljøet er en av de viktigste faktorene for at du skal være produktiv på jobb og ha det bra. Det er viktig å stoppe opp i hverdagen og reflektere. Analyser arbeidsplassen din og still deg selv følgende spørsmål...
ren luft
luftrenare

Hvorfor ventilasjon ikke erstatter luftrensere

Les om hvordan ventilasjonen er begrenset og hvorfor luftrensere fungerer som et supplement. Få også tips om hvordan og hvor du skal plassere luftrenseren.