Korttidshyra Tysta rum för Event och Mässor
hyra telefonbås

Korttidsleie av stillerom til eventer og messer

Nå kan vi tilby korttidsleie av stillerommene våre gjennom våre samarbeidspartnere. Skap et avskjermet rom for samtaler, presentasjoner og møter på arrangementer og messer. Kontakt oss i dag for korttidsleie.
Utforska Vetrospace's tysta rum för en effektiv och välmående arbetsplats
Tysta Rum

Utforsk Vetrospaces telefonboks for en effektiv og velvære arbeidsplass

Ved hjelp av telefonboks kan du skape et miljø hvor stillhet fremmer produktivitet og trivsel for alle på arbeidsplassen. La oss introdusere Vetrospace som er den nyeste produktlinjen i vår telefonkiosk og telefonboks serie.
Tysta Rum i Kontorslandskap för Ökad Produktivitet och Trivsel
Kontorslandskap

Stillerom i et åpent kontorlandskap for økt produktivitet og velvære

Åpent kontorlandskap blir stadig mer populære, men behovet for rolige rom for konsentrasjon og produktivitet er viktigere enn noen gang. Med en økende mengde mennesker som deler samme arbeidsplass, blir det stadig vanskeligere å finne fred og ro for å fokusere på arbeidsoppgaver. Stillerom skaper en effektiv løsning for å sikre at alle ansatte har mulighet til å jobbe uforstyrret og oppnå høyere produktivitet og trivsel på arbeidsplassen.
Varför ha ett Telefonbås?
telefonbås

Hvorfor ha en telefonboks?

Det har i dag blitt sjelden å ha et kontor for seg selv, og åpne kontorlandskap har blitt mer mer vanlig. Ulemper med åpne kontorlandskap er bakgrunnsstøy og telefonsamtaler som distraherer deg fra arbeidsoppgavene dine, derfor er en telefonboks løsningen.
jetson
Ergonomi

3 nyskapande teknologier i vår nyhet Jetson Telefonbås

Disse telefonboksene har hatt tre fokusområder innen produksjon: innovasjon, holdbarhet og brukeren. Nå tenker du kanskje at det høres ut som mye markedsførings-tull, men vi skal nå gå inn på årsakene til at dette er sant.
telefonbås och tyst rum
arbetsmiljö

Økt fokus i rolige omgivelser

Hva er støy, hvilke helseeffekter har det for oss og hva kan du gjøre for å redusere støyen? I dette innlegget svarer vi på disse spørsmålene og tilbyr ulike løsninger for å kunne minimere støy på arbeidsplassen din. Stille rom presenteres og er en perfekt lydisoleringsløsning for de som ønsker å jobbe i fred og ro.

Vad vi gör?

Vi hjälper till att förbättra arbetsplatser.
Upptäck hur våra innovativa produkter har skapat välmående och produktiva arbetsmiljöer, genom att läsa om våra andra kunders framgångshistorier.
Ta del av deras erfarenheter med oss på Beltton.
Uppkommer det frågor under läsandet får du gärna ta kontakt med oss, gällande våra tysta rum och telefonbås kan du även läsa mer om dem här.