BYGGESTRØM SENTRALER

Konstruksjon er en av de viktigste faktorene som påvirker en arbeidsplasss smidige drift og sikkerhet. I vårt utvalg finner du alle løsningene som trengs for elektrifisering på stedet.

Alle våre produkter er beregnet for tung bruk. Brukervennlighet er garantert gjennom enkel installasjon, lette materialer og energieffektivitet.

Byggestrøm / El-sentraler

“EN BÆREKRAFTIG OG KOMPAKT BYGGESTRØM SENTRAL ER EN INSTALLATØRS ØNSKE!

En modulær tilpasningsdyktig design og rask installasjon gjør denne byggestrøm sentralen til den beste. ”

5 GRUNNER TIL Å VELGE ET TSR ELSITE BYGGESTRØM SENTRAL TIL BYGNINGEN DIN

LANG LEVETID

Byggestrøm Sentralen kan enkelt flyttes fra en byggeplass til en annen takket være sin robuste ramme. Entreprenørfirmaer og maskinutleiefirmaer stoler på våre kompakte sentraler. Ved å velge vår sentral sparer du plass på byggeplassen, fremskynder avbrudd på grunn av vedlikehold og forbedrer driften av din byggeplass.

MODULAR KONSTRUKSJON

Satemas Byggestrøm Sentral har en modulær design. Det betyr at du kan bytte ut komponenter, som stikkontaktmoduler eller sikringsbrytere, etter byggeplassens behov. Modularitet akselererer også vedlikeholdstiltak.

ROBUST OG STABIL KONSTRUKSJON

Byggestrøm Sentralens robuste base gjør det enkelt å løfte enheten med en gaffeltruck og flytte den med en pumpebil. På toppen av basen er det bygget en bærekraftig og solid sentral som likevel tar liten plass. Løfteløkkene på kontrollpanelet gjør det mulig å løfte den med kran. Utvekslingene er laget av enten marinaluminium eller varmgalvanisert stål.

RASK TILGJENGELIGHET

Byggestrøm sentralene produseres i nærheten, dvs. i Finland og i våre naboland. Vi lagerfører kontinuerlig et bredt utvalg av ulike sentraler i hovedstadsregionen og i Åbo. 

INSTALLATØRENS FØRSTEVALG

Vi hører ofte fra installatører at hvis de hadde et valg, ville de alltid valgt Satemas byggestrøm sentral. Praktisk montering, gjennomtenkte detaljer og materialer av høy kvalitet gjør våre byggestrøm sentraler til førstevalget for installatører.

Byggestrøm Sentraler

SE HVORDAN TSR-HUB32 BYGGESTRØM SENTRALER FUNGERER