Bygg-el

Bygging er en av de viktigste faktorene som påvirker en fleksibel arbeidsplass og sikkerhet. I vårt utvalg finner du alle løsningene som trengs for elektrifisering på plass.

Alle produktene våre er beregnet på tung bruk. Brukervennlighet er garantert, blant annet gjennom enkel installasjon, lette materialer og energieffektivitet.

Hovedsentre

“Et bærekraftig og kompakt byggeplasssenter er et installasjons ønske!

En modulær tilpassbar konstruksjon og rask installasjon gjør hovedsenteret til det beste. "

5 grunner til å velge et TSR Elsite hovedsenter for bygningen din

Langt liv

Hovedsenteret henter fra en byggeplass til en annen takket være den robuste rammen. Byggefirmaer og maskinutleiefirmaer er avhengige av våre kompakte sentre. Ved å velge vårt sentrale sparer du plass på byggeplassen, fremskynder avbrudd på grunn av vedlikehold og forbedrer driften av byggeplassen din.

Modulær konstruksjon

Satemas hovedsenter har en modulær konstruksjon. Dette betyr at du kan erstatte komponenter, for eksempel tilbaketrekningsmoduler eller sikringsbrytere, i henhold til behovene til byggeplassen. Modularitet fremskynder også vedlikeholdstiltak.

Robust og stabil konstruksjon

Den robuste basen på hovedsenteret gjør det enkelt å løfte enheten med en gaffeltruck og flytte den med en pumpebil. På toppen av basen er det bygget en bærekraftig og solid sentral som likevel tar litt plass. Løftingene på det sentrale gjør det mulig å løfte den med en kran. Sentrene er laget av enten havsaluminum eller varmt dip galvanisert stål.

Rask tilgjengelighet

Det sentrale er produsert i nærheten, dvs. i Finland og i våre naboland. Vi lagerfører stadig et bredt spekter av forskjellige hovedsentre i hovedstadsregionen og i Turku.

Instalverens førstevalg

Vi hører ofte fra installatører at hvis de måtte velge, ville de alltid velge Satemas sentrale. Komfortabel installasjon, gjennomtenkte detaljer og materialer av høy kvalitet gjør våre viktigste sentre installatørenes førstevalg.

Bygningssentre

Se hvordan Byggcentral TSR-HUB32 fungerer

30 dager fornøyd-kunde garanti

Vi ønsker at du som kunde skal være 100% fornøyd med kjøpet.

30 DAGAR NÖJD-KUND-GARANTI

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Kampanjer, nye produkter og salg. Direkte til innboksen din