Konstruksjonsbelysning

En passende belysning av byggeplasser sikrer trygt arbeid og energieffektiv belysning. Med riktig byggeplassarmaturer sparer du både på miljøet og de totale kostnadene for prosjektet ditt.

9 grunner til å velge Mberg og Worklite LED -bygningsbelysning

100% sjokkresistent

Mberg og arbeidslittbyggingssteder er bygget for å holde. Luminærene tåler frie fall, sterke vibrasjoner og varierende værforhold uten skade.

Lett å stable

Du kan enkelt stable, demontere og transportere armaturene fra et sted til et annet. Den kompakte størrelsen og stabelbar design er perfekt for stabil pall- eller logistikktransport.

Jevnt godt lys

Lampen gir effektiv, jevn og skyggeløs belysning til alle hjørner av byggeplassen. Lyset blender ikke øynene dine, og du kan enkelt henge lampen fra en krok slik du vil. Den optimale fargetemperaturen på lyset er effektiv, men behagelig for øynene.

Vedlikehold -gratis konstruksjonslampe

Den vedlikeholdsfrie lampen krever ingen dyre lampeendringer da LED-modulen er veldig holdbar og motstandsdyktig mot sjokk og vibrasjoner. Ved å endre beskyttelsesvesken som beskytter mot fargesprut, har du en bygningssted som nesten er som nytt på slutten av prosjektet. Du sparer tid, arbeid og penger.

Skinner også under strømbrudd

I tillegg til Mberg og Worklite 48V byggeplassbelysning, bør du også velge 48V nødbelysning, slik at byggeplassen din forblir opplyst under eventuell strømbrudd. Under strømbrudd bytter nødbelysningen til å bruke batteripakken som strømkilde og skinner automatisk i 30 minutter. Det øker sikkerheten og arbeidet fortsetter jevnt på arbeidsplassen.

Skinner sterkt til og med ved lave temperaturer

De uovertrufne byggeplassens inventar for krevende forhold fungerer i alt vær. Du kan bruke armaturene trygt utendørs, selv ved lave temperaturer. Du kan også bruke og lade armaturer med batteribackup uten bekymringer i kalde temperaturer.

Brannfast armaturer

I motsetning til Halogen og andre konvensjonelle armaturer, blir ikke Mberg og arbeidslivs armaturer oppvarmet eller blystrøm, selv om de skulle velte eller falle. Luminærene er laget av selvsøkende materialer. På denne måten er belysningen din aldri en brannrisiko. Du kan trygt bruke en beskyttelsespose på toppen av lampen som beskytter den mot farge og gips sprut.

Opptil 70% lavere energiforbruk

Alle våre energiforbruk av byggeplassenes energiforbruk er en brøkdel sammenlignet med tradisjonelle armaturer. I tillegg til å spare kraft, reduserer du også kostnadene når du kan velge mindre sentre for byggeplassen og kabler med mindre tverrsnittsområde.

Lokalprodusert - tilpasset Nordic Climate

Mberg og Worklite er finske produkter som sikrer korte leveringsveier. Tilgjengeligheten er trygg og rask, selv for større ordrer.

Enkel forbedring av konstruksjonsbelysningen

100 % finsk og bygningsbelysning av høy kvalitet

Lurer du fortsatt på hvorfor en bygningssted med LED -lyskilde er bedre enn andre inventar på byggeplassen? Mbergs® Construction Lighting er basert på ekspertkunnskap innen belysning og elektrifisering av byggeplasser. Vi følte at det ikke var en enkelt bærekraftig lysløsning av høy kvalitet tilgjengelig for byggeplasser i løpet av 2000 -tallet som var spesialdesignet for å imøtekomme behovene til byggeplassene.

”De fleste av armaturene ble lett ødelagt, krevde tidkrevende vedlikehold og var hovedsakelig energityver. Vi ønsket å løse alle lysproblemer og behov på byggeplassen i et enkelt trekk, og det er grunnen til at vi utviklet en helt ny type byggeplassarmaturer basert på bærekraftig LED -teknologi. "

Luminærene er resultatet av lange arbeidsdager, krevende utvikling og gamle ærlige tester. Vi var de første som lanserte fullstendig vedlikeholdsfri og påvirknings -resistent byggeplassbelysning på markedet, og det har oppnådd en enorm suksess blant vårt voksende kundegrunnlag. Nå tilbyr vi kundene våre en trygg og energieffektiv løsning som varer lenge og følger dem fra en byggeplass til en annen. Som vår kunde får du også Mberg® og Worklite armaturer direkte fra oss, de opprinnelige utviklerne og produsentene av produktene.

Den desidert beste lampen vi hadde på jobb! Fungerer som maler og lysstyrke er betydelig sterkere enn lignende lamper, og det vil ikke være noen skygger. 5+

Göran A.

30 dager fornøyd-kunde garanti

Vi ønsker at du som kunde skal være 100% fornøyd med kjøpet.

30 DAGAR NÖJD-KUND-GARANTI

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Kampanjer, nye produkter og salg. Direkte til innboksen din