Bygningsbelysning

En egnet byggeplassbelysning sikrer sikkert arbeid og energieffektiv belysning. Med riktige byggeplassarmaturer sparer du både på miljøet og totalkostnaden for prosjektet ditt.

9 GRUNNER TIL Å VELGE MBERG OG WORKLITE LED-BYGGINGSBELYSNING

100 % SLAGBESTÅENDE

MBerg og Worklite byggeplassarmaturer er bygget for å vare. Armaturene tåler fritt fall, sterke vibrasjoner og varierende værforhold uten skader.

LETT Å STABLE

Du kan enkelt stable, demontere og transportere armaturene fra ett sted til et annet. Den kompakte størrelsen og stabelbare designen er perfekt for stabil pall- eller logistikkburtransport.

JEVEL GODT LYS

Lampen gir effektiv, jevn og skyggefri belysning til alle hjørner av byggeplassen. Lyset blender ikke øynene og du kan enkelt henge lampen fra en krok slik du vil. Den optimale fargetemperaturen til lyset er effektiv, men behagelig for øynene.

VEDLIKEHOLDSFRI BYGGEPLASSLAMPE

Den vedlikeholdsfrie lampen krever ikke dyre lampebytte fordi LED-modulen er meget slitesterk og motstandsdyktig mot støt og vibrasjoner. Ved å bytte ut beskyttelsesposen som beskytter mot malingssprut, har du en byggeplasslampe som er nesten som ny på slutten av prosjektet. Du sparer tid, arbeid og penger.

LYS OGSÅ UNDER STRØMBRUDD

I tillegg til MBerg og Worklite 48V byggeplassbelysning bør du også velge 48V nødbelysning, slik at byggeplassen din forblir opplyst ved eventuelle strømbrudd. Ved strømbrudd går nødbelysningen over til å bruke batteripakken som strømkilde og lyser automatisk i 30 minutter. Det øker sikkerheten og arbeidet går greit på arbeidsplassen.

SKINNER STERKT SELV I LAVE TEMPERATURER

De uovertruffen byggeplassarmaturer for krevende forhold fungerer i all slags vær. Du kan bruke armaturene trygt utendørs, selv ved lave temperaturer. Du kan også bruke og lade armaturer med batteribackup uten bekymringer i kalde temperaturer.

BRANNMØBLERT INSLAG

I motsetning til halogen og andre konvensjonelle armaturer, varmer ikke MBerg og Worklite armaturene opp eller leder strøm, selv om de skulle velte eller falle. Armaturene er laget av selvslukkende materiale. På denne måten utgjør belysningen din aldri en brannfare. Du kan trygt bruke en beskyttelsespose på toppen av lampen som beskytter den mot maling og gipssprut.

OPP TIL 70 % LAVERE ENERGIFORBRUK

Energiforbruket til alle våre byggeplassarmaturer er en brøkdel sammenlignet med tradisjonelle armaturer. I tillegg til å spare strøm reduserer du også kostnadene når du kan velge mindre sentraler for byggeplassen og kabler med mindre tverrsnittsareal.

LOKALT PRODUSERT - TILPASSET DET NORDISKE KLIMA

MBerg og Worklite er finske produkter som sikrer korte leveringsveier. Tilgjengeligheten er sikker og rask, selv for større bestillinger.

ENKEL IBRUKTAGNING AV BYGGBELYSNING

100 % FINSK OG HØYKVALITET BYGGINGSBELYSNING

Lurer du fortsatt på hvorfor en byggeplasslampe med LED-lyskilde er bedre enn andre byggeplassarmaturer? MBergs® byggeplassbelysning er basert på ekspertkunnskap innen byggeplassbelysning og elektrifisering. Vi følte at det ikke var en eneste bærekraftig og høykvalitets belysningsløsning tilgjengelig for byggeplasser på 2000-tallet som var spesielt designet for å møte behovene til byggeplasser.

«De fleste armaturer gikk lett i stykker, krevde tidkrevende vedlikehold og var fremfor alt energityver. Vi ønsket å løse alle belysningsproblemer og behov på byggeplassen i et enkelt trekk, og derfor utviklet vi en helt ny type byggeplassarmaturer basert på bærekraftig LED-teknologi.”

Armaturene er et resultat av lange arbeidsdager, krevende utvikling og gamle ærlige tester. Vi var de første som lanserte helt vedlikeholdsfri og slagfast byggeplassbelysning på markedet, og den har oppnådd enorm suksess blant vår voksende kundebase. Vi tilbyr nå våre kunder en trygg og energieffektiv løsning som varer lenge og følger dem fra en byggeplass til en annen. Som kunde hos oss får du også MBerg® og Worklite armaturer direkte fra oss, de opprinnelige utviklerne og produsentene av produktene.

Den desidert beste lampen vi hadde på jobben! Fungerer som maler og lysstyrken er betydelig sterkere enn tilsvarende lamper og det er ingen skygger. 5+

Göran A.