Vi bruker informasjonskapsler

Noen av disse informasjonskapslene er nødvendige, mens andre hjelper oss med å forbedre opplevelsen din ved å lære hvordan nettstedet brukes. For mer informasjon om informasjonskapsler, les her http://www.allaboutcookies.org.

Nødvendige informasjonskapsler

De nødvendige informasjonskapsler muliggjør kjernefunksjonene for nettstedet slik at det kan fungere ordentlig. De kan bare blokkeres ved å endre nettleserinnstillingene.

Retargeting (returnerende) og e -post til tjeneste

Noen informasjonskapsler innebygd personlig innhold fra Wulffbelton.se på andre nettsteder eller lager tjeneste -e -post til deg, f.eks. om glemte varer i handlekurven.

Informasjonskapsler og personvernregler
Når du besøker Wulffbelton.se, samler vi informasjon om alle besøk på nettstedet vårt. Vi bruker denne informasjonen for å forbedre brukeropplevelsen din, evaluere bruken av de enkelte elementene på nettstedet vårt og for å støtte vår markedsføring.

Her kan du lese om hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi behandler denne informasjonen, hva vi gjør med den, hvem som har tilgang til den og hvordan du kan kontakte oss angående vår informasjonskapsel og personvernregler.

Innsamling av kundenes personopplysninger på Wulffbelton.se finner sted innenfor rammen av gjeldende lovgivning og EUs General Data Protection Regulation (GDPR).

Wulff Belton oppdager automatisk IP -adresse og data når du flytter mellom forskjellige sider og tjenester på nettstedet. Hvis du logger inn eller abonnerer på nyhetsbrevet vårt, registrerer vi også dette, for å gjøre det lettere for deg neste gang du besøker oss.

For å skape en bedre opplevelse for deg, bruker vi i denne sammenheng forskjellige analyseverktøy som Google Analytics, som hjelper oss med å samle inn statistikk om hvordan Wulffbelton.se brukes.



Wulff Belton samler inn data fra brukere gjennom fem kilder.

Gjennom informasjonskapsler når du besøker våre nettsteder, for eksempel IP -adresse, land, besøkte sider, kategorier og merker du så på, interaksjon/klikk og søk.
Ved kjøp, f.eks. Demografisk informasjon, e -postadresse, betalingsinformasjon, varer, bestillingsbeløp, rabattnivå, varemerker og frekvens. Sendte også transaksjons -e -postmeldinger, f.eks. Bekreftelse av bestilling, levering eller refusjon.
Gjennom brukeratferd og involvering i sendte meldinger (e -post, SMS, post eller telefon), f.eks. Åpningsfrekvens, klikkfrekvens og tiden du pleide å lese e-post, senderdomene og type e-postklient
Gjennom brukere som gir informasjon om seg selv (f.eks. Legg til et favorittmerke eller informasjon i kundeprofilen)
Gjennom kredittprøving gjennom et vurderingsselskap som tredjepart.


Hensikten med å samle inn data tjener forskjellige områder:

Forpliktelser. For å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde eller bruker av vår tjeneste - for eksempel kjøp, fakturering, kundeservice og kontoen din hos oss.
Kundeservice. For å kunne administrere kundeservice gjennom kontoen din, e -post, chat eller telefon. For å svare på spørsmål angående bestillingen eller tidligere bestillinger, rette feil og for å veilede kunden.
Markedsføring. For å vise inspirasjon, tilbud/tjenester og personlige anbefalinger via nett, e-post, SMS, post, telefon og via reklame på tredjepart.
Kundeopplevelse. For å forbedre kundenes opplevelse av å samhandle med Wulffbelton.se, for eksempel å gjøre opplevelsen din på Wulffbelton.se blir personlig, utvikler du nye funksjoner, tjenester og produkter. Dette inkluderer også å administrere, beskytte, drifte og vedlikeholde våre nettsteder, administrere og sikre systemer, følge omfattende statistikk om bruk og kjøp på nettstedet og for å forbedre kunnskapen om kundenes preferanser.
Svindel og risiko. For å forhindre svindel og foreta risikovurdering.
Lovgivning. Å overholde gjeldende lovgivning.


Profilering
Wulff Beltton skapar personliga kundprofiler baserade på dina insamlade uppgifter från alla uppgiftskällor/-kategorier, t.ex. sökbeteende tillsammans med dina köp. Vi kombinerar och analyserar dessa uppgifter i syfte att förbättra din upplevelse på wulffbeltton.se för att skräddarsy personliga erbjudanden och tjänster och för att bedöma kommunikationsfrekvensen.

Period för lagring av uppgifter.

Vi kommer att lagra dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt för att uppfylla ändamålen som beskrivs i dessa villkor såvida inte en längre lagringstid krävs eller tillåts enligt lagen, av lagliga, skatte- eller tillsynsmässiga anledningar, eller för annat legitimt och lagligt affärsändamål.



Ändamål Period
Marknadsföringsändamål för wulffbeltton.se Tre år efter din senaste aktivitet, t.ex. köp, engagemang i kommunikation eller besök på våra webbplatser.
Om du har lämnat marknadsföringssamtycke (mejl, SMS, telefon etc.) och så länge som vi har ditt samtycke.

Beställningshistorik och förpliktelser för att fullfölja ordrar på wulffbeltton.se Sju år eller så länge som vi är skyldiga att göra det för att följa det gällande lagkravet.
Kundservice för wulffbeltton.se Tre år eller så länge som vi är skyldiga att göra det för att följa det gällande lagkravet.
Kundens upplevelse av wulffbeltton.se Tre år efter din senaste aktivitet, t.ex. köp, engagemang i kommunikation eller besök på våra webbplatser.
Om du har lämnat marknadsföringssamtycke (mejl, SMS, telefon etc.) och så länge som vi har ditt samtycke.

Bedrägeri och riskbedömning för wulffbeltton.se Tre år eller så länge som vi är skyldiga att göra det för att följa det gällande lagkravet.
Att följa lagen för wulffbeltton.se Så länge som vi är skyldiga att göra det för att följa det gällande lagkravet.
Vad är en cookie?
När du besöker wulffbeltton.se lagras cookies på din dator. En cookie är en liten textfil som lagras i din webbläsare för att känna igen din dator vid efterföljande besök. Ingen personlig information lagras i våra cookies.

Nästan alla webbplatser använder cookies. De lagras i din dator för att hjälpa dig, vilket bidrar till att analysera hur webbplatsen används så att användarupplevelsen kan förbättras. I många fall är cookies nödvändiga för att man ska kunna tillhandahålla en viss tjänst på webbplatsen.

Informationen i dina cookies skickas mellan din webbläsare och en webbserver och inkluderar information om användarinställningar, inloggning samt hur webbplatsen används.

Sökningar
Når du besøker Wulffbelton.se, samler vi informasjon om alle besøk på nettstedet vårt. Vi använder dessa uppgifter för att förbättra din användarupplevelse, utvärdera användningen av de enskilda delarna av wulffbeltton.se och för att stödja vår marknadsföring.

Sökningar kan utlösa ett servicemejl
Wulffbeltton.se samlar in ditt sökbeteende (t.ex. kategorier, och olika produkter) bför att förbättra kommunikationen om relevanta produkter och erbjudanden som skapas för dig. Ett exempel på denna insamling är de produkter du har lagt i varukorgen, men som du sedan har valt att inte fullfölja köpet av. Detta skulle kunna innebära att du får ett servicemejl som påminner dig om de produkter du har kvar i din varukorg. Om du inte vill få mejl om oavslutade beställningar kan du avanmäla dig direkt via länken i slutet av mejlet där det står avprenumerera.

Analysverktyg
För att skapa en bättre upplevelse för dig använder vi olika analysverktyg som Google Analytics, som hjälper oss att samla in statistik om hur wulffbeltton.se används.

För att avgöra vilka som besöker våra webbplatser använder vi cookies för att skapa demografisk och användarrelaterad statistik. Detta ger oss möjlighet att anpassa och skapa innehåll och tjänster som matchar dina och andra användares önskemål och intressen. Nedan beskrivs syftena för de cookies som används på wulffbeltton.se

Hur undviker jag cookies?
Hvis du ikke vil motta informasjonskapsler, kan du enten blokkere alle informasjonskapsler, slette eksisterende informasjonskapsler fra datamaskinen din eller angi datamaskinen slik at du får en advarsel før informasjonskapsler blir lagret.

Vi anbefaler at du leser nøye gjennom kakepolitikken vår før du kan endre cookie -innstillingene på datamaskinen din og lese mer om informasjonskapsler på andre nettsteder.

Hvis du endrer cookie -innstillingene, kan brukeropplevelsen din bli dårligere når du besøker våre og andre menneskers nettsteder.

Husk at hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det være funksjoner på Wulffbelton.se som ikke vil fungere for deg.

Firefox
Du sletter informasjonskapsler ved å gå til verktøy (verktøy) -> alternativer (alternativer) -> personvern (personvern) -> og slette individuelle informasjonskapsler eller tømme historien din.

Du blokkerer informasjonskapsler ved å gå til Verktøy (Verktøy) -> Alternativer (Alternativer) -> Personvern (Privacy) ->, På drop -down -menyen under History (History), velg "Bruk tilpassede innstillinger for historie" (bruk tilpassede innstillinger for Historikk) -> og cruise for “Bruk alltid privat nettlesingsmodus” (bruk alltid privat websøkemodus) og fjern merket for “Godta informasjonskapsler fra sider” (godta informasjonskapsler fra sider).

Internet Explorer
Du sletter informasjonskapsler ved å gå til verktøy (verktøy) -> Internett -alternativer (Internett -alternativer) -> Tab General (Generelt) -> Klikk på Delete (Delete) -> Cookies -> Delete (Delete).

Du blokkerer informasjonskapsler ved å gå til verktøy (verktøy) -> Internett -alternativer Internett -alternativer) -> Privacy (Privacy) -> For glidebryteren til toppen. På denne måten blokkerer du alle informasjonskapsler. -> Klikk OK.

Google Chrome
Du sletter informasjonskapsler ved å klikke på verktøyknappen -> Verktøy (verktøy) -> Fjern nettlesing av data (Slett nettinformasjon -> Slett informasjonskapsler og andre nettsteddata (Slett informasjonskapsler og andre nettsteder og plugin -data) -> Fjern nettlesingdata (ren nettinformasjon ).

Du blokkerer informasjonskapsler ved å klikke på verktøyknappen -> Innstillinger (Innstillinger) -> Vis avanserte alternativer (se avanserte innstillinger) -> Innholdsinnstillinger (Innholdsinnstillinger) -> Klikk "Blokker alle nettsteder fra å lagre data" (forhindrer nettsteder i å lagre data) Og velg “Blokker tredjeparts informasjonskapsler og nettsteddata” (blokkering av informasjonskapsler og tredje -party nettsted -> OK.

Safari
Du sletter informasjonskapsler ved å klikke på verktøyknappen -> Innstillinger (Innstillinger) -> Sikkerhet (sikkerhet) -> Klikk “Vis informasjonskapsler” (Vis informasjonskapsler). Her kan du enten slette informasjonskapsler fra et enkelt domene eller slette alle informasjonskapsler.

Du blokkerer informasjonskapsler ved å klikke på verktøyknappen -> Innstillinger (Innstillinger) -> Sikkerhet (sikkerhet) -> Under “Godta informasjonskapsler” (godta informasjonskapsler), velg “Never” (Never).

Kontakt angående personopplysninger
Hvis du ønsker å få tilgang til informasjonen vi har om deg, er du velkommen til å kontakte oss på: support@belton.se. Hvis uriktige data er registrert, eller hvis du har andre innvendinger, kan du kontakte på samme måte. Du har rett til å se hvilken informasjon om deg som er registrert, og du kan innvende mot registreringen i henhold til personopplysningsloven.

Som kunde har du rett til å få tilgang til de innsamlede personopplysningskategoriene (artikkel 15), og du kan motsette deg registrering i samsvar med de relevante bestemmelsene i EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Etter en rimelig forespørsel vil vi oppdatere, endre eller slette personopplysninger som vi kontrollerer, med reservasjon for handling som involverer lovbrudd.

Vi kan avvise forespørselen som er urimelig tilbakevendende, innebærer uforholdsmessig stor teknisk intervensjon (f.eks. Å utvikle et nytt system eller omfattende endring i en eksisterende prosess), påvirker andre personers personopplysninger eller som er ekstremt upraktiske (f.eks. Data fra back -up -system) . Alle spørsmål angående dette må stilles til kundeservice via e -post support@belton.se

Beskyttelse av personopplysninger
Lovgivningen krever at din personlige informasjon blir lagret på en trygg og konfidensiell måte. Vi lagrer din personlige informasjon om servere med høye sikkerhetsnivåer som er lokalisert i kontrollerte fasiliteter, og vår sikkerhet blir jevnlig sjekket for å avgjøre om brukerinformasjonen håndteres trygt, alltid med streng vurdering for dine rettigheter som brukere. Vi kan imidlertid ikke garantere 100 % sikkerhet for dataoverføringer via Internett. Dette betyr at det kan være en risiko for at andre uautoriserte parter vil få tilgang til informasjon når data sendes og lagres elektronisk. Dermed sender du din personlige informasjon på egen risiko.

Personlig informasjon blir slettet eller anonymisert når formålet den ble samlet inn for opphør.

Den raske utviklingen av Internett betyr at det noen ganger kan være nødvendig å endre vår behandling av personopplysninger. Som et resultat forbeholder vi oss retten til å oppdatere og endre disse retningslinjene for behandling av personelldata. Hvis vi gjør dette, vil vi selvfølgelig korrigere datoen for "sist oppdatert" nederst på nettstedet. I tilfelle omfattende endringer, vil vi varsle deg om en synlig melding på våre nettsteder.

Du har rett til å klage på behandlingen av informasjon og data som angår deg. Klager sendes til datainspektøren.

Hvis en vare avviker fra det som følger av avtalen mellom deg og Wulff Belton eller på annen måte ikke samsvarer med beskrivelsen av produktet som Wulff Belton har gitt, kan produktet annonseres. Bare originale feil dekkes av klagenes rett, for eksempel klagetretten inkluderer ikke feil forårsaket av normal slitasje. Klager til Wulff Belton vil bli fremsatt innen rimelig tid etter at feilen er blitt oppdaget, men senest ett år. Wulff Belton forbeholder seg retten til først og fremst å avhjelpe feilen, på andreplass levering av produktet og til slutt gjenkjøp.

30 DAGAR NÖJD-KUND-GARANTI

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Kampanjer, nye produkter og salg. Direkte til innboksen din