leasa eller hyra kontorsmöbler-telefonbås-pod-duo

LEIE AV KONTORMØBLER

Ønsker du ikke å binde kapital og heller leie produktene våre?

Vi tilbyr gunstig leie på alle produkter. Du kan enkelt leie ett eller flere produkter fra 24 til 60 måneder.

Det er slik det fungerer

Så enkelt er det å komme i gang med utleie

Velg, bruk, oppgrader, returner eller behold!

Välj produkter - telefonbås space s

Trinn 1

Velg produkter

Sjekk utvalget vårt og noter hva du er interessert i.

Vil du ha produktet ferdig installert? Hos oss kan du få alle produkter innebygget, pakket ut og installert slik at du umiddelbart kan ta i bruk produktet.

Välj finansieringsform - en man som skriver på ipad avtal

Steg 2

Velg finansieringsform

Hva passer deg best, en leiekontrakt eller funktionel leje.

Vi hjelper deg hele veien og kan diskutere hva som passer deg best. Vi avtaler også en passende avtaleperiode, som avgjør hva månedskostnaden blir.

Kontakt oss for å finne ut hva som passer deg best.

Använd dina nya produkter - man som står på en ståmatta framför sitt höj och sänkbara skrivbord

Trinn 3

Bruk dine nye produkter

Kort tid etter at du signerer avtalen, sendes produktene dine ut til deg og eventuell installasjon er utført, hvoretter du kan ta produktet i bruk.

Uppgradera, lämna tillbaka eller behåll - kontorsstol höganäs

Trinn 4

Oppgrader, returner eller behold.

Ved slutten av kontraktsperioden kan du velge å fortsette som vanlig, oppgradere til ny modell, returnere utstyret eller beholde det for så lavt som 10 % av verdien.

Lær forskjellen på Leie og Funksjonsleie

Det kan være lett å forveksle hva leie og funksjonsleie betyr. Vi går gjennom dette enkelt nedenfor.

Leie

Leie er vår vanligste finansieringsløsning. Den kan brukes til nesten alle typer objekter, men er spesielt gunstig for utstyr der den tekniske utviklingen går raskt eller til objekter som jevnlig må skiftes ut eller oppgraderes.

Leie passer for produkter som allerede er utdaterte etter et par år og som må skiftes ut.

Leie lar deg oppgradere utstyret ditt jevnlig uten å endre månedlige kostnader – noe som holder deg på forkant med den nyeste teknologien samtidig som det er enkelt å budsjettere med utgiftene dine.

Fleksibel løsning

Skulle nye behov oppstå tidligere enn planlagt i leieperioden, er det mulig å skifte og oppgradere utstyret. Utleie er derfor en fleksibel løsning som hjelper deg til alltid å være i forkant av dagens raske teknologiske utvikling.

Dersom du ønsker å beholde det samme utstyret lenger enn først planlagt, kan avtalen forlenges. Ellers er det mulig å både returnere utstyret og kjøpe det separat til markedspris ved avtaleslutt

Leasing

Leasing er kjent for mange som et konsept, kanskje fremfor alt knyttet til personbiler. Vi selger ikke personbiler, men det er mange andre produktgrupper som passer perfekt til denne finansieringsformen.

Leasing er en finansieringsløsning som egner seg best for utstyr med lang levetid der oppgraderingen skjer med lange intervaller – og hvor du som kunde mest sannsynlig ønsker å beholde utstyret etter utløpet av kontraktsperioden.

Det er en god løsning for kunder som står overfor investeringer, men som ønsker å unngå å binde all kapital i dyre maskiner.

Forskjeller mot avdrag

Leasing er ofte likestilt med en avdragsordning, men det er betydelige forskjeller. Leieobjektet er finansieringsselskapets eiendom i avtalens varighet og skal derfor ikke bokføres som eiendel. Leasingavgiften regnes i stedet som en driftskostnad og er dermed 100 prosent fradragsberettiget mot selskapets resultater.

Når kontraktsperioden er over kan du kjøpe utstyret til forhåndsbestemt restverdi, utpeke en annen kjøper eller la kontrakten løpe med forlengelse.

Funksjonsleie

En fleksibel løsning for kunder som bare vil at alt skal fungere.

Akkurat som navnet tilsier, er denne finansieringsløsningen perfekt i tilfeller der du trenger mer enn bare et rent produkt, men den fyller en funksjon.

Hvor tilbudet også inkluderer en eller annen type løpende tjeneste, lisenser eller andre tilhørende tjenester.

Funksjonsleie er altså akkurat som en vanlig leie, men hvor service og/eller andre relaterte tjenester er pakket inn i en og samme avtale.

Alt i et

En vanlig applikasjon er innen luftrensing, hvor kunden ofte trenger både maskinvare, filterbytte og tilhørende support/serviceavtale.

Kunden får alt dette samlet i en avtale og kan betale en fast månedlig kostnad for funksjonen du ønsker – i dette tilfellet en fungerende god luftkvalitet.

Makuleringsmaskiner og pappgjenvinnere er andre vanlige eksempler hvor mange av våre kunder velger funksjonelle utleieløsninger.

Samme ordning kan selvsagt også brukes på mange andre produktområder.

Få et tilbud på Leie

Fyll ut skjemaet under og få svar om kort tid!