Makuleringsmaskin

Datamisbruk forårsaker skader verdt millioner! Du kan unngå denne faren med profesjonelle makuleringsmaskiner som perfekt matcher dine krav og makulerer dataene dine sikkert og pålitelig. Kvaliteten på HSM-maskiner gir deg denne sikkerheten med sine veldesignede klippeenheter som er bevist over hele verden.

Pappgjennvinning

Pakk miljøvennlig til en lavere pris! 

Høres det for godt ut til å være sant? Med pappgjenvinnere som HSM ProfiPack gjenbruker du bølgepappesker som ellers kastes eller kjøres til gjenvinning. Få helt nytt emballasjemateriale og bytt ut eller suppler med bobleplast o.l. Du kan redusere plastkjøpene fra dag én og kan pakke helt miljøvennlig uten å betale for emballasje.

Luftrensing

PROFFERSKJELLEN

AeraMax Pro luftrensere av kommersiell kvalitet kombinerer smart og effektiv teknologi i en integrert og pålitelig løsning for å fjerne 99,97 % av alle luftbårne forurensninger.

Forskningen har vist at Aeramax Pro AM3 og AM4 luftrensere er veldig effektive mot SARS-CoV-2.

Førstehjelp og beskyttelsesprodukter

Profesjonelle førstehjelpsskrin & tilbehør for bedrifter, foreninger og privatpersoner. Vi produserer det meste av vårt merke Wulff, som står for kvalitet og høyeste brukervennlighet.

Displayprodukter

Kjøp rimelige displayprodukter fra italienske Tecnostyl og danske Naga. Alt fra magnetiske glassplater til brosjyrestativ.