Höj din arbetsplats med höj och sänkbara skrivbord - Utforska vårt sortiment nu!

Løft arbeidsplassen din med Hev Senk Skrivebord

Les om fordelene med hev senk pult, utforsk vårt utvalg og bli inspirert til å skape et arbeidsmiljø som gir deg de optimale forholdene.

Introduksjon

 • En ergonomisk arbeidsplass er avgjørende for både helse og produktivitet, ved å investere i Hev Senk Skrivebord kan du skape et arbeidsmiljø som er tilpasset individuelle behov.
Fordelene med Hev Senk Skrivebord
 • En kort oversikt over hev senk skrivebord og deres fordeler.
 • Viktigheten av ergonomiske arbeidsplasser

Utforsk vårt utvalg av Hev Senk Skrivebord

 • Wulff
 • Hev
 • Easydesk Pro
 • Ergofunk smart
Hvordan velge den rette
 • Tilpasningsmuligheter
 • Kapasitet og stabilitet
 • Størrelse og areal
 • Ergonomiske tillegg
Stell og vedlikehold
 • Rengjør skrivebordet regelmessig
 • Bruk aldri skrivebordet som støtte utover maksimal kapasitet for vekt eller skarpe gjenstander
Tips for bruk av ditt justerbare skrivebord
 • Varier arbeidsstillingen din
 • Test høydeinnstillingene
 • Bruk en ergonomisk kontorstol
 • Ta pauser og strekk
 • Organiser og tilpass arbeidsstasjonen din
Konklusjon
 • Hev Senk Skrivebord gir en rekke fordeler for arbeidsmiljøet og brukerens helse, som du kan ha nytte av i lang tid fremover.
 • For å få mest mulig ut av det justerbare skrivebordet er det viktig å innlemme andre ergonomiske prinsipper.

 

Introduksjon

Innen ergonomiske arbeidsplasser er en viktig del Hev Senk skrivebord, som er avgjørende for både helse og produktivitet. Ved å investere i et løftbart skrivebord kan du skape et arbeidsmiljø som er tilpasset dine individuelle behov. Les videre for å oppdage de ulike fordelene med disse skrivebordene og noen av de bestselgende modellene i vårt utvalg.

 

Fordelene med Hev Senk Skrivebord

Fordelene med hevede og senkbare skrivebord

Å kunne justere høyden på skrivebordet kan utgjøre en stor forskjell for din helse og velvære i løpet av arbeidsdagen. Her er noen av fordelene med justerbare skrivebord:

 1. Tilpasningsevne for ulike brukere og preferanser.
  Alle har ulike kroppstyper og behov, og ved å ha et justerbart skrivebord kan du enkelt tilpasse arbeidsstasjonen til din unike kroppshøyde og arbeidsstilling. Enten du foretrekker å sitte eller stå i løpet av arbeidsdagen, kan du enkelt justere høyden på skrivebordet for å finne den mest komfortable og ergonomiske stillingen for deg.

 2. Forbedret holdning og redusert belastning på rygg og nakke.
  Å sitte stille i samme stilling over lengre tid kan føre til dårlig holdning og muskelspenninger. Ved å inkludere ståtid i arbeidsdagen kan du redusere belastningen på rygg, nakke og skuldre. Et høydejusterbart skrivebord gjør det enkelt å bytte mellom sittende og stående arbeidsstilling for å unngå stillesitting og opprettholde god holdning.

 3. Mulighet for å variere mellom sittende og stående arbeidsstilling.
  Å ha muligheten til å variere mellom sittende og stående i løpet av arbeidsdagen har vist seg å være gunstig for både helse og produktivitet. Stående arbeid kan øke blodsirkulasjonen, forbedre energinivået og fremme bedre fokus og konsentrasjon. Ved å enkelt justere høyden på skrivebordet kan du skape et dynamisk arbeidsmiljø der du til enhver tid kan velge den arbeidsstillingen som passer deg best

Utforsk vårt utvalg av Hev Senk Skrivebord

Nå som du har lært om fordelene, er det på tide å utforske utvalget av Hev Senk Skrivebord! Det er mulig å velge fra et bredt utvalg av høykvalitets justerbare skrivebord som passer til alle budsjetter og arbeidsmiljøer.

Oppdag noen av de mest populære desktop-seriene nedenfor:

 

1. Helt svenskprodusert Hev Senk Skrivebord fra Wulff .

wulf skrivebord

Wulff-serien er utviklet for å gi markedet det beste til en uslåelig pris. Den er laget av høy kvalitet med hele 7 års garanti, noe som gir deg ekstra trygghet angående kjøpet.

Wulff er lokalprodusert i Sverige men har fortsatt en konkurransedyktig pris, noe som gjør den unik. Mekanismen med to motorer gjør at du jevnt og stabilt kan heve og senke bordet ved hjelp av en knapp på displayet.


2. Elevate

heve firkantet mat og konferansebord

Elevate square har en utrolig fin og moderne design. Disse konferansebordene er perfekte for kontorer som ønsker et mer hjemmekoselig preg, men fungerer også godt hjemme for de som bryr seg om ergonomien sin og ønsker funksjonen av å kunne stå eller sitte – men som ikke har plass til både spisebord og et skrivebord.

Disse justerbare bordene tilbyr en generøs overflate å utnytte og er like behagelige å sitte ved som et skrivebord, men kan også brukes som spisebord eller konferansebord, noe som gjør det svært allsidig for å passe til flere miljøer.


3. EasyDesk Pro

easydesk pro lite justerbart skrivebord

Lite justerbart skrivebord er perfekt for den minimalistiske, kompakte arbeidsplassen. Den kompakte størrelsen gjør den enkel å plassere i mindre rom hjemme eller i mindre arbeidsmiljøer. Bordhøyden kan justeres fra 72-120cm, noe som gjør at den kan brukes både sittende og stående.


5. Ergofunk smart

hjørne skrivebord

Ergofunk Smart er en premiumserie for de som ønsker høyest mulig kvalitet på hjørnepultene sine. De tilbyr 2 motorer som gjør den robust og stabil.

Et hjørnepult er en effektiv løsning for å utnytte rommets plass mer effektivt, uansett om det er hjemme eller på arbeidsplassen. Disse modellene skiller seg ut fra resten ved at de tilbyr betydelig større overflater og er perfekte for de som trenger plass til å organisere strukturert og utnytte hver eneste krok og krok i et rom. Velg mellom 160 cm til 180 cm bredde og fås både i høyre eller venstre hjørne i ulike varierende dybder.

Hvis et hjørnepult ikke egner seg, er det flere rette bord mellom størrelsene 120 cm - 200 cm i samme serie.

 

Hvordan velge den rette

Å velge riktig høydejusterbart skrivebord er nøkkelen til å skape et komfortabelt og ergonomisk arbeidsmiljø. Her er noen retningslinjer og faktorer du bør vurdere når du velger et justerbart skrivebord:

 1. Tilpasning: Sørg for at skrivebordet har nok tilpasningsmuligheter for å passe dine spesifikke behov. Den bør kunne justeres i høyden for å muliggjøre både sittende og stående arbeidsstillinger. Noen modeller har også vippefunksjoner for å justere vinkelen på bordplaten.

 2. Kapasitet og stabilitet: Sørg for at skrivebordet har nok kapasitet til å støtte utstyret og arbeidsmateriellet ditt. Den skal være stabil nok til ikke å gynge eller vingle mens du jobber med den. Du kan også vurdere å velge et skrivebord med forsterket konstruksjon hvis du har tunge eller uvanlige oppgaver.

 3. Størrelse og overflate: Vurder den tilgjengelige plassen på arbeidsplassen din og velg først og fremst et skrivebord som passer til det.

  Dimensjonene på skrivebordet skal være tilstrekkelig til å romme datamaskinen, skjermen, tastaturet og andre arbeidsverktøy. Husk også å ha nok plass til å bevege seg fritt når du bytter posisjon.

 4. Ergonomiske tillegg: Noen høydejusterbare pulter kan leveres med ekstra ergonomisk tilbehør som brukerminnefunksjon eller kabellagring, for å forbedre din arbeidsstilling og organisering av arbeidsplassen. Undersøk hvilke alternativer som er tilgjengelige og vurder om de vil være fordelaktige for dine behov i løpet av arbeidsdagen.

Hvordan velge riktig justerbart skrivebord

Når du skal velge et høydejusterbart skrivebord, er det også noen tips for å finne den perfekte løsningen for ulike arbeidsplasser:

 1. Hjemmekontor: Hvis du har et hjemmekontor, bør du vurdere størrelsen og stilen på skrivebordet for å passe hjemmemiljøet ditt. Du kan også vurdere en bærbar eller sammenleggbar modell hvis du trenger fleksibilitet og muligheten til å enkelt flytte eller pakke bort skrivebordet når det ikke er i bruk.

 2. Kontorlandskap: For arbeidsplasser med åpne kontorlandskap er et høydejusterbart skrivebord ideelt fordi det kan tilpasses individuelle preferanser og arbeidsstillinger. Vurder støynivået når du justerer skrivebordet og velg en modell som er stillegående og ikke forstyrrer kollegaer.

 3. Kreative og delte arbeidsområder: I kreative og delte arbeidsmiljøer kan et høydejusterbart skrivebord fremme samarbeid og fleksibilitet. Vurder å velge et skrivebord med flere brukerprofiler også kjent som minnefunksjon og hurtiginnstillinger. For enkel justering og bruk av flere personer på samme skrivebord.

Vurder disse retningslinjene og faktorene samt dine spesifikke arbeidsbehov for å finne det perfekte justerbare skrivebordet for din arbeidsplass. Husk å konsultere en ekspert eller ta kontakt med Wulff Beltton for ytterligere råd og veiledning i ditt valg.

 

Stell og vedlikehold

Stell og vedlikehold av justerbare pulter

Som med ethvert møbel er det viktig å ta vare på og vedlikeholde det sammenleggbare skrivebordet ditt for å sikre at det alltid holder seg i topp stand. Her er noen nyttige tips for å holde skrivebordet rent og i god stand:

 • Rengjør skrivebordet regelmessig med en fuktig klut for å fjerne smuss og støv. Ikke bruk sterke rengjøringsmidler som nøtter, sitroner eller eddik.

 • Bruk aldri skrivebordet som støtte for tyngre gjenstander over maksimal kapasitet eller skarpe gjenstander, da dette kan forårsake skade på overflaten eller mekanismen.

Sørg for å følge produsentens instruksjoner for å montere og justere skrivebordet ditt. Det er viktig å ikke overbelaste mekanismen og tilpasse vekten på skrivebordet til anbefalt vektkapasitet.

 

Tips for bruk av et Hev Senk Skrivebord

Nå som du har investert i et justerbart skrivebord, er det noen nyttige tips som kan hjelpe deg å få mest mulig ut av arbeidsområdet ditt.

Tips for bruk av ditt justerbare skrivebord

 1. Varier arbeidsstillingen din
  En av hovedformålene med den høydejusterbare funksjonen er at du kan veksle mellom å stå og sitte i løpet av arbeidsdagen. Vær forsiktig så du ikke står eller sitter for lenge i strekk. Prøv å endre posisjon hver time eller så, for å redusere risikoen for stivhet og ubehag.

 2. Test ulike høydeinnstillinger
  Eksperimenter med forskjellige høyder for å finne den stillingen som passer deg best. En generell retningslinje er å ha albuene i 90 graders vinkel og skjermen i øyehøyde når du sitter ved skrivebordet. Når du står, bør høyden være slik at du kan jobbe komfortabelt med rett rygg og bøyde albuer.

 3. Bruk en ergonomisk kontorstol
  For å få mest mulig ut av ditt justerbare skrivebord er det like viktig å ha en ergonomisk tilpasset kontorstol. En god kontorstol med rygg- og nakkestøtte kan bidra til å redusere belastningen på kroppen og forbedre arbeidsstillingen generelt.

 4. Ta pauser og strekk
  Selv om du har et løftebord, er det fortsatt viktig å ta korte pauser og strekke seg regelmessig. Reis deg opp, gå rundt og gjør noen enkle tøyningsøvelser for å redusere spenningen og opprettholde energien gjennom dagen.

 5. Organiser og tilpass arbeidsstasjonen din
  Sørg for å ha dine vanlige arbeidsverktøy, som tastatur, mus og skrivebordsbakgrunn, tilgjengelig og innen rekkevidde. Tilpass arbeidsstasjonen i henhold til dine behov og preferanser for å skape et komfortabelt og produktivt arbeidsmiljø.

Ved å følge disse tipsene og bruke det justerbare skrivebordet ditt riktig, kan du forbedre arbeidsstillingen, øke produktiviteten og redusere risikoen for fysiske problemer knyttet til stillesittende arbeid.

 

Konklusjon

Hev Senk Skrivebord gir en rekke fordeler for arbeidsmiljøet og brukerens helse. Ved å kunne veksle mellom å stå og sitte i løpet av arbeidsdagen kan du unngå de negative effektene av å være stillesittende i lange perioder. I tillegg kan et høydejusterbart skrivebord tilpasses din personlige arbeidsstilling, noe som bidrar til å redusere belastningen på kroppen og forbedre din ergonomi.

I dette blogginnlegget har vi også presentert noen av de justerbare pultene som tilbys av Wulff Beltton, som passer til ulike behov og arbeidsmiljøer samt hjemmekontoret. Disse bordene er ikke bare funksjonelle, men også av høy kvalitet og holdbare.

For å få mest mulig ut av skrivebordet ditt er det viktig å innlemme andre ergonomiske prinsipper, som å bruke en ergonomisk kontorstol og ta regelmessige pauser for å strekke og bevege kroppen. Ved å skape et ergonomisk arbeidsmiljø kan du forbedre produktiviteten og velværet samtidig som du reduserer risikoen for arbeidsrelaterte belastningsskader.

Avslutningsvis er justerbare skrivebord en investering i din helse og velvære på arbeidsplassen. Ved å bruke den riktig, variere arbeidsstillingen og ta vare på den gjennom regelmessig rengjøring og vedlikehold, kan du dra nytte av alle fordelene i lang tid fremover.

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om vårt sortiment, ikke nøl med å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe deg med å finne det riktige justerbare skrivebordet for å forbedre arbeidsplassen din!