Fördelarna med att använda en balanspall som kontorsstol
Aeris

Fordelene med å bruke en balansekrakk som kontorstol

Balanseavføring blir stadig mer populær som en løsning på ryggproblemer og dårlig holdning. Når du sitter på en balansekrakk, tvinges kroppen til å aktivere kjernemuskulaturen og opprettholde balansen, noe som kan redusere belastningen på ryggen og lindre ryggsmerter og stivhet.
Så väljer du rätt kontorsstol för att undvika ryggproblem
Ergonomi

Hvordan velge riktig kontorstol for å unngå ryggproblemer

I denne artikkelen vil vi diskutere viktigheten av å ha en ergonomisk kontorstol for å unngå ryggproblemer. Vi skal se på ulike funksjoner å se etter når du velger stol, og vi skal også se på noen av de mest populære ergonomiske kontorstolene på markedet i dag, inkludert Wulff, Therapod, Höganäs, Backapp og Aeris.
10 Steg Till En Ergonomisk Arbetsplats
Ergonomi

10 Trinn Til En Ergonomisk Arbeidsplass

La oss veilede deg til hvordan du får de beste forholdene på din arbeidsplass. Hvilke ergonomiske hjelpemidler har du i dag og hvilke mangler du? Vi forklarer også hvorfor du bør ha dem.
Varför Balansstolen Aeris Swopper revolutionerar ditt sittande
Aeris

Hvorfor Balansstolen Aeris Swopper Revolusjonerer Sittestillingen Din

3D-teknologien deres har samme effekt på oss som en uformell spasertur. Musklene er i konstant spenning uten ekstra innsats. Dette bidrar til bedre livskvalitet og mer energi, mindre tretthet og utmattelse. 
jetson
Ergonomi

3 nyskapande teknologier i vår nyhet Jetson Telefonbås

Disse telefonboksene har hatt tre fokusområder innen produksjon: innovasjon, holdbarhet og brukeren. Nå tenker du kanskje at det høres ut som mye markedsførings-tull, men vi skal nå gå inn på årsakene til at dette er sant.
ont i ryggen vid vanligt skrivbord
Ergonomi

Har du en stillesittende jobb?

7 Helsefordeler med et justerbart skrivebord og et godt alternativ er å kjøpe et Ergofunk smart skrivebord - miljøvennlig og av god kvalitet.
ont i ryggen efter stillasittande arbetsdag
Ergonomi

Hvorfor velge en ergonomisk kontorstol fremfor en vanlig kontorstol?

Lær hva ergonomi er og hvorfor det er så viktig å velge en ergonomisk stol - Du er en eliteidrettsutøver ved skrivebordet.
ljus ergonomi på upplyst kontor
belysning

HVA? Er lys ergonomisk?

Lys påvirker oss mer enn vi tror. Hvis du ofte har hodepine og slitne øyne, kan det være feil belysning på arbeidsplassen din. Du har rett til god arbeidsbelysning i ditt arbeidsmiljø! Riktig belysning gjør oss mer effektive, mer våkne og bidrar til å redusere kostnader ved sykefravær.
skrivbord med dator
5 tips

Øk (og reduser) ytelsen på jobben - 5 tips før du kjøper et skrivebord

Hvordan forbedrer høydejusterbare skrivebord ytelsen din, og hva bør du vurdere før du kjøper en?

Vad vi gör?

Vi hjälper till att förbättra arbetsplatser.
Upptäck hur våra innovativa produkter har skapat välmående och produktiva arbetsmiljöer, genom att läsa om våra andra kunders framgångshistorier.
Ta del av deras erfarenheter med oss på Beltton.
Uppkommer det frågor under läsandet får du gärna ta kontakt med oss, gällande våra tysta rum och telefonbås kan du även läsa mer om dem här.