30 Dagers Fornøyd Kunde-Garanti

Vi ønsker at du som kunde skal ha mulighet til å undersøke produktene du har kjøpt hos oss. Det er derfor vi gir deg en 30-dagers kundetilfredshetsgaranti. Hvis du har tenkt å bruke garantien, vil vi gjerne at du gir oss beskjed så snart som mulig, men senest innen 30 dager etter mottak av produktet. For at vi skal godkjenne returen din i henhold til kundetilfredshetsgarantien, må visse kriterier være oppfylt.

Fornøyd kundegarantien gjelder kun ved kjøp gjennom nettbutikken.

Angreretten gjelder ikke for enkelte produkter:

  • Skreddersydde produkter.
  • Spesialdesignede produkter, som stoler med annen farge enn sort eller produkter som ikke er en del av vårt faste sortiment.
  • Varer som på grunn av sin art ikke kan returneres eller som raskt kan forringes eller bli for gamle.
  • Bestillingsvare, store dokumentmakuleringsmaskiner, lysmaster og produkter som koster over 20 000 kr

For B2B gjelder åpent kjøp for bestillinger av inntil tre like produkter. Hvis du er interessert i større bestillinger, anbefaler vi at du bestiller en prøve og tester før du bestiller større volumer.

Dersom varen undersøkes mer enn det som anses tilstrekkelig og/eller er skadet, har vi rett til å foreta verdireduksjon på inntil 100 %. Alt mulig tilbehør, bruksanvisninger etc. skal følge med returen. Husk å pakke varen godt inn - da du selv står for returfrakten til oss. Originalemballasjen er alltid den beste beskyttelsen. Ikke ha tape eller annet som ødelegger originalemballasjen, som må pakkes i ytterkartong når den sendes til oss.

Kontakt post@wulffbeltton.no for mer informasjon. Kreditering eller refusjon skjer normalt innen 10 bankdager etter godkjent retur. Når du velger å bruke kundetilfredshetsgarantien er du som kunde ansvarlig for frakten til deg som kunde og tilbake til Wulff Beltton, denne kan kjøpes hos oss. Vær oppmerksom på at vi ikke kan hente pakker fra agenter eller med rekommandert post. Vi aksepterer kun returer som sendes med bedriftspakker som instruert av vår serviceavdeling.

Har du noen spørsmål?

Har du noen spørsmål?

Kontakt oss her, så kommer vi tilbake til deg så snart vi kan.