Kundcase campus nyköping

Campus Nyköping valgte telefonboks fra Wulff

Vi i Wulff Beltton vil gjerne vite hvem kundene våre er og bli bedre kjent med dem. Derfor er det også av stor interesse å vite hvordan deres opplevelse av telefonboksen er, hvordan de kan ha forbedret arbeidsmiljøet og hvordan de har gjort en forskjell.

Campus Nyköping er et livlig møtested hvor alle kan starte sin reise mot et nytt liv. De er opptatt av å gi studenter og ansatte et inspirerende studie- og arbeidsmiljø. Campus Nyköping jobber strategisk med å identifisere fremtidige arbeidsmarkedsbehov i ulike yrker. Resultatet er at de kan tilby opplæring basert på virkeligheten på arbeidsmarkedet der målet er at studiene skal føre til jobber.

Campus Nyköping henvendte seg til Wulff Beltton fordi de hadde opplevd problemer med arbeidsmiljøet. Ansatte ved Høgskolen sitter i åpne kontormiljøer og kan derfor ikke alltid motta telefoner eller koble seg til et teammøte når de vil. De opplevde problemer med støynivået og manglende privatliv.

For å løse dette problemet plasserte Campus Nyköping to SPACE telefonbokser i den nye loungen deres. Telefonboksene ga de ansatte et rolig sted hvor de kan koble seg på uten å bli forstyrret av hverandre.

Telefonboksen betaler seg raskt tilbake

Når det gjelder kostnadene for telefonbokser, begrunnet enhetslederen ved Campus Nyköping følgende:

«Da har vi reddet dem snart, tror jeg. For vi har mange kurs på flere satellittsteder... Så i stedet for å gå frem og tilbake, kan lærere sitte i telefonboksen. Da spares det både tid og drivstoff, noe som er bra... for ser man på hva lærerne koster per time, reisetid og miljøbelastning, har nok standene betalt for seg selv.»

Stillerommen fyller sin funksjon og de ansatte er svært fornøyde. Enhetslederens eneste beklagelse er at de burde gått med det ergonomiske møbelalternativet, men at de vil ta den refleksjonen med seg inn i fremtidige investeringer i flere telefonkiosker.

SPACE lydisolasjon og akustikk levde opp til forventningene

Da Campus Nyköping valgte en telefonboksmodell, gjorde Campus Nyköping en balanse mellom funksjon, kvalitet og pris sammen med Wulff Beltton. Vi ble enige om at SPACE var best egnet for deres behov.

Ansatte ved Campus Nyköping fortalte oss at Spaces lydisolering levde opp til forventningene deres. Det er entusiasme på arbeidsplassen der alle sier til hverandre at de skal gå og teste de nye telefonboksene. Hun fortalte om en spesifikk hendelse da de hadde vist den nye salongen og gikk rundt i rommet, men la ikke merke til noen som satt i en av telefonboksene og sa " ...så satt hun der i et møte og jeg hadde ikke tenkte på henne i det hele tatt. Antar at hun hadde høyttalere, så jeg burde ha hørt motparten hennes, men det hadde jeg ikke. Det er en god vurdering på støyreduksjonen ."

Med de avsluttende ordene ser vi frem til å fortsette et godt samarbeid med Campus Nyköping. Vi håper også at vi vil møte flere av våre kunder i fremtiden på deres arbeidsplasser.

Sjekk ut vårt brede utvalg av stillerom og telefonboksker her.