OP Bank sticker ut från konkurrenterna med en unik kundupplevelse

OP Bank skiller seg ut fra konkurrentene med en unik kundeopplevelse

Les om hvordan OP Bank i Finland ved hjelp av stillerom ikke bare forbedret trivselen til sine ansatte, men også skapte en kundeopplevelse som skiller seg ut fra konkurrentene.

Et produktivt kontor i Frankrike Lesning OP Bank skiller seg ut fra konkurrentene med en unik kundeopplevelse 4 minutter Neste INEX Partners, logistikksenter

Osuuspankkis filial i Nakkila, som ligger sørvest i Finland, tilbyr nå et moderne, komfortabelt og tilpasningsdyktig miljø for sine kunder og ansatte. Ved å bruke VETROSPACE møtekapsler i det nye interiøret kan banken utvide virksomheten og skille seg fra konkurrentene med en unik kundeopplevelse som tiltrekker folk og forbedrer de ansattes trivsel.

Bygget som huser Osuuspankkis filial i Nakkila, en del av OP Gruppen, ble bygget i 2004 og var klart for en innvendig ansiktsløftning. Filialsjef Jussi Kuvaja og hans arkitekt Hannu Pietilä så imidlertid ikke etter raske løsninger. Jussi sier de ønsket å skape noe langvarig, noe som ville se dem som pionerer og bedre forholdene for både kunder og ansatte.

Banken spiller en sentral rolle i Nakkila-samfunnet, hvor 15 ansatte hjelper cirka 13 000 kunder med ulike finansielle tjenester. Jussi og Hannu hadde undersøkt grundig og innsett at møterommene var løsningen på bankens oppussingsbehov. Jussi forklarer at byggets opprinnelige arkitekt, Hannu, forsto deres behov og hvilke utfordringer de kunne møte med den eksisterende strukturen i bygget. De trengte først og fremst en fleksibel planløsning, utmerket lydisolering for å bevare konfidensielle samtaler og rom med to innganger – én for ansatte og én for kunder. De hadde også en stram timeplan, så de trengte en partner som kunne innfri deres forventninger i den forbindelse.

OP Bank

Tre uker fra start til slutt

Jussi var takknemlig for at Vetrospace var med fra starten av i planleggingsfasen og kunne følge den tette tidsplanen for renoveringen. Gjennom detaljplanarbeid mellom Jussi, Hannu og Vetrospace ble grunnlaget lagt for en problemfri installasjonsprosess.

Jukka understreker at de hadde forberedt alt for Jussi og Hannu, inkludert layoutskisser og spesifikasjoner for materialer og nettverk, for å gjøre prosessen enklere for dem. "Karakteristikkene til løsningene våre gjør at de kan installeres med minimale forstyrrelser, noe som gjorde at banken kunne forbli åpen under installasjonen av podene."

"Det var utenkelig for oss å stenge helt, siden mange av våre kunder foretrekker å gjøre sine økonomiske saker personlig fremfor online," forklarer Jussi. "Vetrospace plug-and-play resulterte i minimale forstyrrelser, og renoveringen ble fullført på bare tre uker fra start til slutt."

Op Bank Stille Rom

Velkommen tilbake med en fargeklatt

Nakkila OP har nå seks av de største tilgjengelige VETROSPACE XXL- og XL-bodene i sin plass. Fem av disse brukes til å samhandle med kunder, mens den sjette fungerer som backoffice for personalet.

Organisert på rad, skiller podene elegant bankens kundeområde fra back office, og minimerer lydoverføring mellom de to sidene. Jussi har brukt de fleksible designalternativene til kapslene for å bryte bort fra de tradisjonelt dempede fargepalettene som ofte sees i banklokaler.

"I banksektoren har vi en tendens til å bruke grått, svart og brunt, men med denne renoveringen ønsket jeg å introdusere litt farger, inkludert selskapets oransje og andre nyanser. Vetrospace gjorde det mulig."

Responsen fra både kunder og ansatte har vært overveldende positiv.

"Alle setter pris på følelsen av plass, privatliv og bekvemmelighet. Å møte kundene våre ansikt til ansikt er en viktig del av kundeopplevelsen, og nå har vi et flott arbeids- og forretningsmiljø," sier Jussi.

Jussi understreker også at denne ombyggingen viser at til tross for tilgjengeligheten av digitale banktjenester, er den fysiske bankfilialen fortsatt en viktig del av sentrum.

"Våre ansatte må møtes ansikt til ansikt, og kundene våre verdsetter virkelig det personlige preget, spesielt i sensitive saker som dødsbo eller boliglån. Ved hjelp av disse kapslene har vi forvandlet vår filial til et enestående sted for våre kunder og et trygt og hyggelig arbeidsmiljø for våre ansatte."

Er du også interessert i en lignende løsning? Sjekk ut vårt brede sortiment her eller kontakt oss så hjelper vi deg videre