Ett produktivt kontor i Frankrike

Et produktivt kontor i Frankrike

Les om hvorfor Askia i Frankrike valgte stillerom fra Vetrospace og hvordan de bruker stillerom i sin virksomhet.

Vetrospace fikk tillit av Askia til å tilby løsninger for deres restruktureringsprosjekt ved deres hovedkvarter i Paris, Cœur d'Orly, Frankrike.

Hensikten med prosjektet var å samle alt personell på ett sted for å forbedre koordinering og effektivitet av arbeid og samhandling mellom støtte- og lederteam.

Askia Telefonkiosk

Charles Richer fra Grand Orly Seine Bièvre forklarer hvorfor han valgte Vetrospace, "Vi valgte Vetrospace på grunn av den høye kvaliteten på produktutvalget deres som tilbys til svært konkurransedyktige priser.

Kvaliteten på materialene som brukes til å bygge Vetrospace-enheter er den beste i det markedssegmentet, noe som er viktig for oss når det kommer til akustisk isolasjon.

I tillegg gjorde profesjonaliteten til alle ansatte at vi følte oss forstått og trygge."

Stille rom på Askia

Etter flere uker er teamet på Askia godt fornøyd med sine nye stillerom. De føler at for teamene deres er utvalget deres av Vetrospace M-enheter det beste fordi de muliggjør små workshops og spontane møter.

"Teamet har vært veldig profesjonelt, og leveringen og installasjonen var veldig enkel og jevn og i tide," sier Charles.

Vetrospaces unike stillerom forbedrer effektivitet og velvære i Paris.

Er du også interessert i en lignende løsning? Sjekk ut vårt brede sortiment her eller kontakt oss så hjelper vi deg videre