HNS förlossningssjukhus valde tysta rum från Vetrospace

HNS fødesykehus valgte stillerom fra Vetrospace

HNS fødesykehus i Espoo bruker stillerom fra vårt Vetrospace-merke for å garantere sikkerheten til de som føder. Les om hvordan personalet valgte kapslene for å øke pasientsikkerheten og hvordan pasientene gir positive tilbakemeldinger på funksjonaliteten.

HNS (Helsinki og Nylands sykehusdistrikt) fødesykehus i Espoo, Finland, valgte å bestille spesialiserte antimikrobielle kapsler. Tre for medisinske prosedyrer og en som skal brukes som kontor. Formålet med dette prosjektet var å tilby isolasjonsrom for å garantere sikkerheten til de som føder.

Stille rom - HNS (Helsingfors og Nylands sykehusdistrikt) fødesykehus

Over 4000 babyer ble født på Espoos fødesykehus i 2019, en periode da det var mangel på spesialiserte isolasjonsfasiliteter.


For sykehuspersonalet omfattet utvelgelseskriteriene rask bistand med begrenset kapasitet på avdelinger og behandlingstilbud, sikkerhet, brukervennlighet og selvfølgelig økt pasientsikkerhet.

HNS Fødesykehus

Overlege Leena Rahkonen fra Helsinki Universitetssykehus forteller hvordan de har fått positive tilbakemeldinger fra pasienter og ros for funksjonaliteten til rommene.

Pasientens meninger inkluderer:

"Effektiv ventilasjon med riktig nivå av integritet og støyreduksjon"

"En komfortabel og stille plass i tillegg til en funksjonell allround-pakke."

Er du også interessert i en lignende løsning? Sjekk ut vårt brede sortiment her eller kontakt oss så hjelper vi deg videre