Sibbo kommun ville förnya sina lokaler med tysta rum

Sibbo kommune ønsket å fornye sine lokaler med stillerom

Sibbo kommune ønsket å fornye sine lokaler for å forbedre arbeidseffektiviteten og øke komforten. Modulære rom for ulike funksjoner var ledestjernene i prosessen – å utnytte eksisterende lokaler og respektere historien og karakteren til det gamle kontorbygget.
Tellus Innovation Arena, Universitetet i Oulu Lesning Sibbo kommune ønsket å fornye sine lokaler med stillerom 2 minutter Neste HNS fødesykehus valgte stillerom fra Vetrospace

Kvaliteten på inneluften var også en av de viktigste faktorene i fornyelsesprosessen.

VETROSPACE leverte begge deler – de modulære og svært funksjonelle rommene med løsninger for ren og frisk luft.

Et større møterom på 30 kvadratmeter, tre mellomstore på 12 – 15 kvadratmeter hver, og flere mindre telefonbokser ble levert til kunden.

Sibbo kommune Vetrospace

"Dette var en Clean Air-leveranse, som garanterer høykvalitets inneluft i alle arbeidsområder." sier Jouko Urpolahti, administrerende direktør i VetroSpace.

I Clean Air-rommet er det spesielle antibakterielle lamper som ødelegger skadelige bakterier, mens luftventilasjonen filtrerer ut 95 % av forurensningene i luften.

«Vi er pionerer innen luftrensing og Clean-Space Air-løsningen vår er patentsøkt, og vi har allerede mottatt lignende bestillinger fra Frankrike, Belgia og Østerrike.

Ansatte hos Sibbo testet VETROSPACE-produktene på forhånd og sørget for at de var akkurat det de trengte. Personalet ga toppkarakter til produktene, og selv om noen meninger om fornyelsesvedtak kan dele noen ansatte - ser det ut til at bedre inneluft har gjort alle glade og fornøyde.

"Endringen i allsidig aktivitet, arbeidsatmosfære og mengden av spontane møter er synlige og definitivt en positiv oppgradering til tidligere fasiliteter," sier Lari Sirén, bysektorutviklingssjef for Sibbo.

Er du også interessert i et stillerom fra Vetrospace - Les mer her.