Agermax har bytt ut mjölkpapp mot självhäftande golvskydd

Agermax har byttet ut gulvbestyttelsespapir med selvklebende gulvbeskyttelse

Etter å ha brukt Belttons selvklebende gulvbeskyttelse, har Agermax helt forlatt tradisjonelle gulvbestyttelsespapir. Etter å ha jobbet med både den hvite og den grå varianten, fremheves flere fordeler med gulvbelegget. Noe som har resultert i en betydelig forbedring av deres arbeidsprosesser og effektivitet.

BIC styrker ergonomien med Therapod Kontorstoler Lesning Agermax har byttet ut gulvbestyttelsespapir med selvklebende gulvbeskyttelse 5 minutter

Opplevelsen av selvklebende gulvbeskyttelse

Agermax har spesialisert seg på stilige og praktiske løsninger for både bedrifter og boliger innen snekring og interiør. Marcus, administrerende direktør i Agermax, deler sine erfaringer med overgangen fra tradisjonell gulvbestyttelsespapir til den innovative selvklebende gulvbeskyttelsen. I dette kundetilfellet løftes Agermax sitt siste suksessprosjekt i et par nyoppussede naust på vestkysten ved hjelp av Belttons selvklebende gulvbeskyttelse.

Før Agermax gikk over til å bruke Belttons selvklebende gulvbelegg, stolte de i mange år på den tradisjonelle gulvbestyttelsespapir for sine renoveringsprosjekter og møbelproduksjon.

Nå, med bruk av Belttons selvklebende gulvbelegg, har selskapet helt forlatt gulvbestyttelsespapir. Agermax har testet både de hvite og grå selvklebende gulvbeskytterne, og ifølge Marcus er de " helt enestående". Han fremhever flere fordeler med rullene fremfor gulvbestyttelsespapir, inkludert enkel bæring, den selvklebende funksjonen og tidsbesparelse.

Opplevelsen av selvklebende gulvbeskyttelse

Sammenligning med gulvbestyttelsespapir

 

Når det gjelder sammenligningen med gulvbestyttelsespapir, er Marcus tydelig på å påpeke ulempene med vekten, vanskeligheten med å rulle ut, behovet for større taping og risikoen for papirkutt. Ifølge Marcus sparer det selvklebende gulvbelegget ikke bare tid og fysisk innsats, men også penger.

 

Fordelene med det selvklebende gulvbelegget er mange, og Marcus deler sin egen innsikt:

«Det er billig forsikring også... Kanskje det er bedre å beskytte litt for mye og litt ekstra fordi man vet aldri hva som vil skje. Selv om du holder styr på tingene dine, kan det oppstå uventede situasjoner, som når du har tilkalt en elektriker til oppdraget ditt, og han slipper et verktøy som du da blir ansvarlig for.»

Effektivisering av arbeidsprosesser

Effektivisering av Arbeidsprosesser selvklebende gulvbeskyttelse før
Effektivisering Arbeidsprosesser selvklebende gulvbeskyttelse etter

En fremtredende faktor i Agermaxs suksess med Belttons selvklebende gulvbelegg er den betydelige effektiviseringen av arbeidsprosessene deres. Marcus fremhever hvordan disse produktene har minimert den tidligere krevende og tidkrevende prosessen med å installere gulvbestyttelsespapir.

Rask installasjon og enkelhet

Det har vist seg å være en tidsbesparende løsning ettersom behovet for omhyggelig taping er eliminert og i stedet øker den generelle fleksibiliteten ved å montere det selvklebende gulvbelegget. Marcus forteller entusiastisk hvordan han ved hjelp av det selvklebende gulvbelegget dekket en hel etasje i naustet på bare 5-10 minutter sammenlignet med det mye mer tidkrevende arbeidet med å kutte, legge ut gulvbestyttelsespapir og teipe.

Redusert innsats og ergonomiske fordeler

En annen betydelig fordel Agermax opplever er den reduserte fysiske anstrengelsen. At det selvklebende gulvbelegget veier vesentlig mindre enn de tradisjonelle gulvbestyttelsespapirrullene. Gulvbeskyttelsesrullene er derfor ikke like slitsomme å bære frem og tilbake på byggeplassen. Men det har også ergonomiske fordeler for arbeiderne ettersom øyeblikket av å bøye seg ned elimineres fordi du ikke trenger å teipe. Noe som reduserer belastningen på arbeidernes knær og rygg.

Gjenbruk og økonomiske fordeler

Den selvklebende gulvbeskytterens gjenbrukbare funksjon har også vært en effektiv ressurs for Agermax. Marcus fremhever hvordan dette ikke bare er miljøvennlig, men også økonomisk fordelaktig da det gir mulighet til å spare på materialkostnader og reduserer avfall.

Unngå ekstraarbeid og redusert risiko

Ifølge Marcus har det selvklebende gulvbelegget ikke bare forbedret effektiviteten, men også redusert risikoen for ekstraarbeid. Ved å unngå skader på gulv og vegger har Agermax vært i stand til å unngå kostbare reparasjoner og dermed tilleggsarbeid som vil kreves for å reparere skader forårsaket av tradisjonelle dekkmaterialer som gulvbestyttelsespapir. Marcus forklarer:

«Gulvbestyttelsespapir er verre, da alt skal teipes... og ja, det er artig at mange fortsatt bruker gulvbestyttelsespapir. Jeg forstår at prisen kan ha noe å si, at det ved første øyekast kan virke som et billigere produkt sammenlignet med selvklebende gulvbelegg. Men det selvklebende gulvbelegget kan faktisk spare deg for en betydelig mengde tid, og tiden du sparer kan investeres andre steder, noe som til syvende og sist betyr at du sparer penger.»

Utforsk mulighetene for et mer effektivt arbeidsmiljø

Utforsk mulighetene for et mer effektivt arbeidsmiljø

Har du flere spørsmål eller ønsker mer informasjon om Belttons selvklebende gulvbeskyttelse og hvordan den kan forbedre din arbeidsplass? Ikke nøl med å kontakte oss og våre eksperter. Vi ser frem til å høre fra deg og diskutere hvordan den selvklebende gulvbeskytteren kan bli en praktisk ressurs for din virksomhet.


Se annet utvalg i Construction-serien:

Dekkmateriale
Byggeprodukter
Bygningsbelysning

Les flere kundecase

BIC styrker ergonomien med Therapod Kontorstoler BIC styrker ergonomien med Therapod Kontorstoler
Stille rom i kontorlandskap har styrket Vi-følelsen i Kommuninvest

Stille rom i kontorlandskap har styrket Vi-følelsen i Kommuninvest

OP Bank skiller seg ut fra konkurrentene med en unik kundeopplevelse
Kundesak campus Nyköping En livlig møteplass - Campus Nyköping
Livingroom Coworking Space valgte telefonkiosker og forbedret arbeidsmiljøet

Livingroom Coworking Space valgte telefonkiosker og forbedret arbeidsmiljøet

Telefonkiosker som løsning for økt behov for møterom hos Volumental Telefonkiosker som løsning for økt behov for møterom hos Volumental