Telefonbås som en lösning för ökat behov av mötesrum på Volumental

Telefonbokser som løsning for økt behov for møterom hos Volumental

For å møte det økende behovet for møterom og private rom på kontoret, henvendte Volumental seg til Wulff Beltton for å investere i telefonbokser.
Stillerom i kontorlandskap har styrket Vi-følelsen i Kommuninvest Lesning Telefonbokser som løsning for økt behov for møterom hos Volumental 3 minutter Neste BIC styrker ergonomien med Therapod Kontorstoler

Volum investert i telefonkiosker

Volumental er et ledende teknologiselskap med base i Stockholm. Som verdens ledende leverandør av FitTech, har Volumental skannet mer enn 45 millioner fot og bruker programvaren og maskinvaren for å hjelpe kundene med å finne sko som passer bedre, øke salget, redusere avkastningen og skape en friksjonsfri opplevelse.

Siden selskapet ble grunnlagt i 2012 har Volumental vokst betydelig og har nå mer enn 80 heltidsansatte. Samtidig som teamet har vokst, har også kravene til Volumentals kontor økt. For å oppnå den beste balansen mellom samarbeid og fokusert arbeid, bestemte Volumental seg nylig for å kjøpe flere lydisolerte telefonkiosker og stillerom til sitt kontor i Stockholm og valgte Wulff Beltton som sin leverandør.

Telefonkiosk plassert på Volumentals kontor

Alice Wristel, kontorsjef i Volumental, forklarer:

"Siden vi er et team i vekst, er det veldig viktig for oss at kollegene våre har den plassen de trenger for både digitale og fysiske møter. Videomøter og telefonsamtaler har blitt mer og mer vanlig og vi ønsket at arbeidsplassen vår skulle tilpasse seg den utviklingen. ."

Vetrospace telefonkiosk i modellen xs
Telefonkiosk i lunsjrommet på Volumental

Vetrospace Telefonkiosk og stille rom

Volumental valgte å kjøpe tre telefonkiosker fra Vetrospace i modellen XS, i samråd med Wulff Beltton, for å skape private rom for telefonsamtaler og konsentrert arbeid uten å endre for mye på det eksisterende landskapet på kontoret vårt.


Alice Wristel opplyser at telefonkioskene er veldig godt laget – de ser bra ut og føles veldig stabile. De bidrar til den rolige atmosfæren som vi liker å ha her på kontoret, spesielt siden de begrenser støy og forstyrrelser.

Vetrospace telefonkiosk

"Det var enkelt å legge til telefonkioskene i vår eksisterende møteromsbestillingskalender, og vi har funnet ut at de er veldig populære blant teamet vårt."


Kjøpsprosessen var enkel og effektiv, legger Alice til.

"Å gjøre forretninger med Wulff Beltton var en fornøyelse. All kommunikasjon deres var rask og tydelig. Vi satte pris på hvor smidig det var fra den første kontakten til å få telefonkioskene installert på kontoret vårt."

Er det på tide at arbeidsplassen din gjør den samme effektiviseringen?

Ta steget og invester i stille rom og telefonkiosker for å oppleve det positive arbeidsmiljøet de skaper og fremme trivselen til dine ansatte. Velkommen til å kontakte oss for råd eller tilbud.

Les flere kundesaker fra andre fornøyde kunder som også har kjøpt telefonkiosker nedenfor:

Livingroom Coworking Space valgte telefonkiosker og forbedret arbeidsmiljøet Livingroom Coworking Space valgte telefonkiosker og forbedret arbeidsmiljøet
Stille rom i kontorlandskap har styrket Vi-følelsen i Kommuninvest

Stille rom i kontorlandskap har styrket Vi-følelsen i Kommuninvest

Kundesak campus Nyköping En livlig møteplass - Campus Nyköping
OP Bank skiller seg ut fra konkurrentene med en unik kundeopplevelse

HNS fødesykehus valgte stillerom fra Vetrospace

Sibbo kommune ønsket å fornye sine lokaler med stillerom