Hur telefonbås kan förbättra anställdas produktivitet på kontoret

Hvordan telefonboks kan forbedre ansattes produktivitet på kontoret

Gjør kontoret ditt til et mer produktivt og samarbeidende arbeidsområde med telefonboksinstallasjon. Det er en utmerket måte å redusere støy på kontoret og er perfekt for å skape en roligere arbeidsplass.

Hvorfor ha en telefonboks? Lesning Hvordan telefonboks kan forbedre ansattes produktivitet på kontoret 9 minutter Neste Ergonomisk kontorstol: Hva er det og hvorfor trenger du en?

Hva er en telefonboks

Telefonbokser er en utmerket måte å redusere støy på kontoret og er perfekt for å skape en roligere arbeidsplass på kontoret. Telefonbokser kan sammenlignes med de mer tradisjonelle telefonkiosker, men nå finner du dem i stedet innendørs og er laget av lydisolerende materiale. Dens funksjon er å dempe kontorstøy og skape en roligere arbeidsplass på kontoret. Hensikten med en telefonboks er å holde lyden utenfor og lyden inne i kiosken.

Fordeler med telefonbokser:

  • Forbedrer arbeidsmiljøet
  • Skaper bedre bedriftskultur
  • Mulighet for et privat og stille rom
  • Ansatte kan snakke uforstyrret uten å forstyrre andre
  • Et bedre og redusert lydnivå på kontoret
  • Mindre distraksjon på arbeidsplassen

Åpne kontorlokaler er en utmerket måte å fremme kommunikasjon og samarbeid. Åpne kontorer gjør det enklere å dele kunnskap og å holde alle ansatte oppdatert. Det skaper også en naturlig delt arbeidsplass, men de har visse ulemper. Åpne kontorlandskap skaper for eksempel distraksjoner, som kan føre til at ansatte mister fokus. Telefonbokser gir de ansatte en tilbaketrukket plass hvor de kan tilbringe tid alene og uforstyrret av kolleger eller besøkende på kontoret.

Støy kan være et stort problem på mange kontorer og arbeidsplasser. Det kan forårsake distraksjoner og stress blant ansatte. Støy har vist seg å ha en negativ innvirkning på livskvaliteten; det er ingen tvil om at det har mange skadelige effekter på folks helse, deres forhold til andre og til og med deres prestasjoner på jobben. Telefonbokser gir akustisk isolasjon slik at kollegaer er beskyttet mot den generelle støyen bak døren.

Det er ikke uvanlig at mye av støyen som oppstår kommer fra én bestemt kilde, telefonsamtaler. Ansatte kan ha både lengre og kortere samtaler, men begge blir en distraksjon for de rundt dem. En person som mottar en telefon på et åpent kontor vil ubevisst begynne å lytte til samtalen, enten han eller hun vil eller ikke. Dette betyr at enhver distraksjon fører til at ansatte mister fokus på oppgavene sine, noe som er kostbart for din bedrift.

Telefonbokser er en perfekt løsning for åpne kontorer eller støyende miljøer. På et åpent kontor kan det være nødvendig med mer enn et par bordskjermer eller skjermvegger for å redusere forstyrrende støy. Forskjellen mellom et åpent kontor og en telefoboks er at den er stillegående. Derfor er telefonbokser en god løsning for å muliggjøre bedre konsentrasjon på kontoret. For hvis de ansatte har et sted å gå, kan det ikke oppstå en situasjon hvor resten av de ansatte mister konsentrasjonen.

Ved å flytte på de forstyrrende elementene på kontoret skapes det bedre forhold for et mer produktivt arbeidsmiljø fordi distraksjoner reduseres. Telefonbokser gir et stille og privat rom når ansatte trenger det. Her kan ansatte ta sine telefonsamtaler og digitale møter for å snakke uforstyrret, uten å forstyrre andre. Det er også greit å ha telefonbokser i situasjoner der konfidensialitet er prioritert eller når det er på tide med ansattsamtaler. I tillegg skaper lydisolerte telefonbokser også en roligere atmosfære for folk å jobbe i.

to skjulte telefonkiosker i et åpent kontorlandskap


Forbedrer kommunikasjon og samarbeid

Telefonbokser forbedrer kommunikasjonen ved å redusere bakgrunnsstøy under en telefonsamtale, slik at ansatte kan konsentrere seg bedre om samtalen og ikke bli distrahert. Dette fører igjen til bedre kommunikasjon. I telefonboksen har du lov til å gå fullt ut i samtalen uten avbrudd og la alt rundt deg stå utenfor.

Bruk av større telefonbokser for mer enn én person påvirker også medarbeidersamarbeid og kommunikasjon. Fordi det er et perfekt sted for ansatte å diskutere prosjektet sitt uforstyrret uten å måtte bekymre seg for å forstyrre noen andre eller bli avbrutt. Du kan også sitte der inne for å fullføre oppgavene dine i fred og ro.

Kommunikasjonen blir bedre fordi omgivelsene ikke kan distrahere noen i teamet og alle holder seg bedre fokusert. Alle får muligheten til å gå fullt ut i samtalen uten distraksjoner og la alt rundt seg stå utenfor. Dette gir igjen bedre produktivitet. Dette fører derfor til bedre kommunikasjon og samarbeid på arbeidsplassen, noe som automatisk øker produktiviteten. Telefonbokser er et sted hvor ansatte kan ta sine samtaler i fred og ro. Dette bidrar til å forbedre ansattes helse og bygge sterkere relasjoner til kunder og medarbeidere.


plass stille rom i åpent kontor

Telefonbokser støtter ansattes helse

På dagens travle arbeidsplass trenger ansatte all hjelp de kan få for å holde seg produktive og på rett spor. Telefoner som ringer, tastaturer som stadig avlyttes, kolleger som snakker i nærheten eller folk som går forbi. 50 % av de ansatte på en arbeidsplass blir forstyrret av støy og det tar opptil 25 minutter å gjenopprette fokus. Konstant eksponering for støy og distraksjon kan påvirke ansattes ytelse negativt.

Denne konstante eksponeringen for støy gjør dem utmattende for de ansatte. Fordi kroppen automatisk går inn i høyere nivåer av stress og angst. Derfor er akustiske og lyddempende løsninger et godt tiltak. For å støtte ansattes helse og produktivitet er telefonboker et flott alternativ for kontorer.

En telefonboks er like effektiv for ansattes helse som for deres produktivitet. Det praktiske med telefonbokser er at ansatte kan fokusere bedre på arbeidet sitt uten å bli distrahert. Ansatte kan ta telefonsamtaler uforstyrret og i privatliv. Telefonbokser fungerer like godt som en rolig oase for ansatte. Her kan de samle energi på dager da konsentrasjonen er dårligere og til å gjøre arbeidet sitt grundig innenfor deres tidsramme.

glad kvinne går ut av skjulet telefonkiosk

 

Det har aldri vært så tilgjengelig å kommunisere digitalt

Telefonbokser spiller en viktig rolle i å støtte ansattes helse. Kommunikasjon er viktig i enhver virksomhet, spesielt når det kommer til ekstern og hybrid ansettelse. Den nye æraen med teknologiintegrasjon er positiv for arbeidernes effektivitet og produktivitet. I dag ansettes flere fjerntliggende og hybride jobber for å øke produktiviteten. I tillegg har det også gjort det mulig for mer utvikling å kunne nå ut til kunder og leverandører i større grad. Derfor er det viktig at kommunikasjon alltid er tilgjengelig. Dette medfører også behov for å plassere telefonbokser på arbeidsplassen.

Som bedriftseier er det viktig at de ansatte kan ha disse virtuelle samtalene på et sted hvor forstyrrelser og distraksjoner kan unngås. Det betyr at ansatte skal kunne lukke døren og jobbe alene uten at andre kan overhøre. For hva om disse digitale møtene skulle foregå midt på det åpne kontoret, så ville det ikke vært særlig profesjonelt under en samtale med en kunde med for mye bakgrunnsstøy som hindrer god kommunikasjon. Mens resten av miljøet vil bli distrahert av samtalen. Dette gagner ingen.

Bli mer profesjonell, øk produktiviteten og reduser distraksjoner ved å kombinere den nyeste teknologien med dine private rom. Å investere i telefonbokser er også en fremtidssikker investering ettersom den vil imøtekomme endringer i teknologi også i fremtiden.

Kostnadseffektiv og lønnsom

Støy og høye lyder er vanskelig å unngå i det åpne kontoret, og det oppstår konsentrasjonsvansker rundt omgivelsene. Derfor er det svært gunstig å ha telefonbokser til kontoret, spesielt hvis du har ansatte som lett lar seg distrahere. Det lar ansatte gå bort til et privat rom og ta telefonsamtaler eller digitale møter. Telefonbokser gjør det enkelt å flytte det forstyrrende øyeblikket til et eget rom. De er også slitesterke og enkle å tilpasse med oppbevaringsmuligheter og kontormøbler.

La oss si at du kjøper en eller flere telefonbokser avhengig av dine behov. Da kan du og dine ansatte hjelpe hverandre med å opprettholde konsentrasjonen på arbeidsplassen. Det anbefales å gjøre det til en vane å integrere en rutine i bedriftskulturen. Oppmuntre alle ansatte til å gå bort fra skrivebordet og inn i telefonboksen når noen tar en samtale eller et digitalt møte. Dette er også en utmerket måte å øke den fysiske bevegelsen i løpet av arbeidsdagen.

Oppsummert kan det sies at fordelene med telefonbokser er at de gir mulighet for et bedre arbeidsmiljø og fremmer en bedriftskultur hvor respekt for hverandres arbeid oppmuntres. Telefonbokser gir mulighet til å trekke seg tilbake til et rolig og privat rom. De ansatte kan også gå bort og snakke uforstyrret uten å forstyrre andre. Det bidrar også til et bedre og roligere støynivå på kontoret. Noe som betyr mindre distraksjoner for alle ansatte.

Når det gjelder å lykkes i næringslivet, er det mange mennesker med konsentrasjonsproblemer som løper rundt og prøver å få jobben gjort. Men det trenger ikke være deg og dine ansatte. Som leder er det din jobb å oppmuntre ansattes engasjement og produktivitet. Derfor oppfordrer vi deg til å kjøpe telefonbokser til kontoret ditt, som betaler seg selv den første dagen. Telefonbokser kan bidra til å redusere støy og distraksjoner samtidig som ansatte kan motta samtaler og møter på deres egne premisser. Telefonbokser bidrar til å skape et miljø der ansatte føler seg komfortable og produktive mens de er på jobb, samtidig som de reduserer distraksjoner som kan påvirke produktiviteten deres.

Fordelene med telefonbokser går utover å redusere støy på arbeidsplassen. Det skaper også muligheter for bedrifter til å skape en kostnadseffektiv og sunn arbeidsplass der ansatte kan jobbe uforstyrret og produktivt. Telefonboks er et veldig nyttig kontorverktøy, ideelt for samarbeid og kommunikasjon. I stedet for å bruke mye ressurser på kostbare oppussinger, er også telefonbokser en god investering. Dette gjør det til en langsiktig investering fordi ansatte er fornøyde med arbeidsmiljøet sitt. Noe som naturligvis vil påvirke deres arbeidsytelse og produktivitet til det bedre.