Unngå vab-dager i høst - vi har løsningen! Pluss en 30% rabattkode!

Nå som høsten er her, er det også forkjølelsen. Det finnes måter å holde seg frisk på. Med en luftrenser fra AeraMax som renser 99,97 % av alle partikler i luften, kan du redusere vab og syv dager med opptil 75 %.
Håll dig frisk i höst med AeraMax Pro! Lesning Unngå vab-dager i høst - vi har løsningen! Pluss en 30% rabattkode! 2 minutter Neste Gravide kan føde for tidlig på grunn av dårlig luft!

Unngå vab-dager i høst!

Nå som høsten er her og skolene har startet, kommer forkjølelsen som et brev i posten. Men det finnes måter å redusere forkjølelse på – nemlig med AeraMax luftrenser! AeraMax renser luften til hele 99,97 % og dermed virus, bakterier, pollen, allergener, lukt etc. Mange tror det er nok å være forsiktig med å vaske hendene, men de fleste virus og bakterier spres gjennom luften, så luften må også renses. Forskning viser at skoler, hjem og kontorer som har luftrensere kan redusere sykedagene med mer enn 75 %.

Akkurat nå tilbyr vi våre kunder 30 % rabatt på luftrenseren AeraMax Wulff Edition. Bruk koden GJEST30 i kassen trekkes rabatten. Gyldig til 180909 og kun denne våren online-butikk

AeraMax Wulff Edition!

Ultrastille drift og nattmodus med dempet lys for uforstyrret søvn. Fire-trinns rensesystem som fanger opp 99,97 % av luftbårne partikler så små som 0,3 mikron, inkludert pollen og andre allergener, støvmidd, muggsporer, sigarettrøyk og dyrelukter/partikler. AeraMax har AeraSafe Antimikrobiell behandling - innebygget beskyttelse mot lukt forårsaket av bakterier, mugg og sopp sammen med HEPA-filtre. AeraSmart-sensoren overvåker luftkvaliteten og justerer automatisk viftehastigheten for å holde luften ren. Blå, gule og røde lys indikerer renheten til luften din. Aera +-modus er designet for allergitilstander og øker luftstrømmen med 50 % for å fjerne allergener fra luften. Indikatorer forteller deg når det er på tide å bytte filtre (karbon- og ekte HEPA-filtre). 

Anbefales for rom på 18 kvadratmeter