Unngå vab -dager i høst - vi har løsningen! I tillegg til 30% rabattkode!

Nå som høsten er her, vil også forkjølelsen komme. Det er måter å holde seg friske på. Med en luftrenser fra Aeramax som renser 99,97% av alle partikler i luften, kan du redusere VAB og syv dager med opptil 75%.
Håll dig frisk i höst med AeraMax Pro! Lesning Unngå vab -dager i høst - vi har løsningen! I tillegg til 30% rabattkode! 2 minutter Neste Gravide kan føde for tidlig på grunn av dårlig luft!

Unngå vab -dager i høst!

Nå høsten er her og skolene har startet, kommer forkjølelsen som et brev på innlegget. Men det er måter å redusere forkjølelsen - nemlig med Aeramax Air Purifier! Aeramax renser luften ved 99,97% og dermed på virus, bakterier, pollen, allergener, lukter osv. Mange mennesker tror at det er nok å være forsiktig med å vaske hendene, men de fleste virus og bakterier sprer seg gjennom luften, og dermed må luften også renses. Forskning viser at skolene, hjem og kontorer som har luftrensere kan redusere sykedager med mer enn 75%.

Akkurat nå tilbyr vi kundene våre 30% rabatt på Air Purifier Aeramax Wulff Edition. Bruk koden Vert30 Ved kassen trekkes rabatten. Gyldig til 180909 og bare om våren Nettbutikk

Aeramax Wulff Edition!

Ultra stille operasjon og nattmodus med svake lys for uforstyrret søvn. Fire -scenen rensingssystem som fanger opp 99,97% av luftbårne partikler så små som 0,3 mikron, inkludert pollen og andre allergener, støvmidd, muggsporer, sigarettrøyk og lukter/partikler fra dyr. Aeramax har Aerasafe antimikrobiell behandling - bygget - i beskyttelse mot lukter forårsaket av bakterier, mugg og sopp sammen med HEPA -filtre. Arasmart -sensor overvåker luftkvaliteten og justerer viftehastigheten automatisk for å holde luften ren. Blått, gult og rødt lys indikerer renheten i luften din. AERA + -modus er designet for allergiforhold og øker luftstrømmen med 50% for å ta Nort -allergener fra luften. Indikatorer gir deg beskjed når det er på tide å erstatte filtre (karbon og ekte HEPA -filter).

Anbefalt for rom på 18 kvm

30 DAGAR FORNØYD-GARANTI

Vi ønsker at du som kunde skal være 100 % fornøyd med kjøpet ditt.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Kampanjer, nye produkter og salg. Direkte til innboksen din