Prøv gratis i 14 dager

Vondt i arm, skulder eller nakke? Mousetrapper er musealternativet som forhindrer musearm og andre problemer som kan oppstå når du arbeider med en tradisjonell datamus.

Hvorfor Mousetrapper?

Den sentrerte plasseringen av Mousetrapper foran tastaturet gir en god ergonomisk arbeidsstilling med armene tett inntil kroppen og hendene tett inntil tastaturet.

Takket være dette kan du både forebygge og mange ganger lindre belastningsskadene som kan oppstå i forbindelse med arbeid utenfor egen skulder – noe du gjør med en vanlig datamus. Så du trenger ikke lenger strekke deg etter musen på skrivebordet. Den brede og myke håndleddsstøtten gir også støtte og avlastning for nakke, skuldre, arm og håndledd.

Prøv en Mousetrapper i fred og ro, helt gratis!

Dette tilbudet er ikke rettet mot private brukere, men utelukkende mot bedrifter og deres ansatte.

Fyll ut skjemaet under og velg modellen du er interessert i å låne. Velg «vet ikke» hvis du ønsker råd. Mousetrapper ringer og rådfører deg med deg.

2. Et demoprodukt sendes til din arbeidsplass og du har ca. 14 dager på deg til å teste produktet.

Etter prøveperioden vil du motta en returadresseetikett tilbake til Mousetrapper. Ta vare på originalkartongen og ytteremballasjen slik at du kan returnere produktet trygt. Vi står for fraktkostnaden.

Ønsker du å kjøpe produktet går du ganske enkelt inn på nettbutikken vår og bestiller den modellen du ønsker.

Bestill