Verdens mest produktive stillerom

Et VETROSPACE er mer enn bare en møtebod - det er et produktivt, privat og trygt sted for arbeid, møter og samarbeid i åpne kontorer, offentlige rom, helseinstitusjoner og mer. Med et stillerom fra VETROSPACE kan du skape et stille og tilbaketrukket arbeidsmiljø som hjelper deg med å fokusere og øke produktiviteten, uansett hvor du er.

Et fleksibelt rom i et rom

For å møte den økende etterspørselen etter små lydtette stillerom for både enkeltpersoner og grupper, har vi utviklet en serie selvstendige, holdbare rom med utmerket luftkvalitet og eksepsjonell lydisolering.

Hvorfor VETROSPACE?

Hold deg produktiv

Utmerket luftkvalitet og desinfiserende belysning forbedrer produktiviteten og kreativiteten din.

Våre stillerom er utstyrt med et helautomatisk intelligent ventilasjonssystem som kontrollerer CO2-nivåer og inkluderer innebygd klimaanlegg, for å sikre at du er komfortabel og i stand til å fokusere.

Förbli diskret

Lydisolering er av største betydning for oss og vi er stolte av å tilby lydisolerte stillerom av høy kvalitet. Eventuelt kan du utstyre rommene med smart dimbart glass som sikrer at dine møter og telefonsamtaler forblir private, selv i et offentlig miljø eller åpent kontorlandskap.

Vi forstår viktigheten av konfidensialitet og personvern, og våre lydisolerte stander er designet for å sikre nettopp det. Med vår teknologi kan du føle deg trygg og konsentrere deg om arbeidsoppgavene dine, uten forstyrrelser fra omgivende lyder eller distraksjoner.

Hold deg trygg

Våre stillerom er utstyrt med avanserte ventilasjonssystemer og antimikrobiell belysning og belegg som i kombinasjon effektivt nøytraliserer 99,9 % av farlige virus, bakterier og partikler.

Disse unike egenskapene sikrer et rent og sunt miljø for deg å jobbe i og reduserer sykefraværet.

Et stille rom for hver plass

Våre allsidige, hygieniske og lydisolerte stillerom er perfekte for kontorer og offentlige rom, industrimiljøer, kundeservicepunkter og helseinstitusjoner. De kan også brukes som et kringkastings- eller streamingstudio.

Kontorer og offentlige rom

Utforske

Helsetjenester

Utforske

Industri

Utforske

Radio- og TV-sendinger

Utforske

Møteplasser

Utforske

Gjør mer med plassen din

Leter du etter et stille rom hvor du kan fokusere og jobbe på egenhånd, eller kanskje en inspirerende atmosfære som gir den perfekte rammen for ditt neste viktige møte? Vårt utvalg av lydisolerte båser kommer i en rekke størrelser, så velg den som passer best for dine behov.

VETROSPACE XXL

B410 / D310 / H240 cm

1-10 personer

UTFORSKE

VETROSPACE XL

B310 / D310 / H240 cm

1-8 personer

UTFORSKE

VETROSPACE L

B310 / D210 / H240 cm

1-6 personer

UTFORSKE

VETROSPACE M+

B210 / D210 / H240 cm

1-4 personer

UTFORSKE

VETROSPACE M

B210 / D160 / H240 cm

1-3 personer

UTFORSKE

VETROSPACE S+

B210 / D130 / H240 cm

1-2 personer

UTFORSKE

VETROSPACE XS

B110 / D110 / H225 cm

1 person

utforske

Lag din egen unike møtestand

Fordi våre holdbare, høykvalitetsløsninger er modulære, kan du raskt og enkelt skape din ideelle plass. Vi kan lage rom på opptil 100m2

Noe spesielt i tankene? La oss bygge din lydisolerte stand du trenger.

Vi er her for å hjelpe deg

Lag ditt stille rom

Finn, planlegg og design den riktige løsningen for dine behov.

Planlegging og montering

Få veiledningen du trenger for å planlegge møtepoden og dra nytte av raskt oppsett.

Vedlikehold

Få støtte gjennom hele podens livssyklus, fra design til vedlikehold.

Suksesshistorier

Agermax har bytt ut mjölkpapp mot självhäftande golvskydd
kundcase

Agermax har byttet ut gulvbestyttelsespapir med selvklebende gulvbeskyttelse

Etter å ha brukt Belttons selvklebende gulvbeskyttelse, har Agermax helt forlatt tradisjonelle gulvbestyttelsespapir. Etter å ha jobbet med både den hvite og den grå varianten, fremheves flere fordeler med gulvbelegget. Noe som har resultert i en betydelig forbedring av deres arbeidsprosesser og effektivitet.
BIC stärker sin ergonomi med Therapod Kontorsstolar

BIC styrker ergonomien med Therapod Kontorstoler

Les om hvordan BIC styrker ergonomien til sitt Gøteborg-kontor ved å velge Belttons Therapod Kontorstoler. BIC deler sin positive erfaring, og understreker kontorstolenes enkelhet og hvordan de har redusert ryggsmerter. Les om BICs pålitelige partnerskap med Beltton og bli inspirert til å forbedre din egen bedrifts arbeidsmiljø.
Telefonbås som en lösning för ökat behov av mötesrum på Volumental
telefonbås

Telefonbokser som løsning for økt behov for møterom hos Volumental

For å møte det økende behovet for møterom og private rom på kontoret, henvendte Volumental seg til Wulff Beltton for å investere i telefonbokser.