' Kjøpsvilkår - wulffbeltton.no

Kjøpsvilkår

Kjøpe

Ved bestilling inngås en avtale om kjøp bare når wulffbeltton.no har bekreftet ordren gjennom en e-postordrebekreftelse. Ordrebekreftelsen genereres automatisk av vår database uten manuell gjennomgang og sendes til den e-postadressen du skrev inn ved bestilling. Ved eventuelle feil i for eksempel angivelse av pris, leveringstid osv., Forbeholder vi oss retten til å rette dette etterpå. Ved disse anledninger vil vi kontakte deg og informere deg om dette. Du har da din fulle rett til å enten endre eller kansellere bestillingen.

Prisene

Alle priser vises eks. Mva. Vi forbeholder oss retten til å gjøre trykke- og skrivefeil. Når du foretar prisjusteringer på en bestilt ordre, blir du alltid informert om dette og har deretter din fulle rett til å endre eller kansellere bestillingen.

Falske ordrer

Ved oppdagelse av falske ordre eller andre forsøk på svindel, vil saken bli rapportert til politiet. I disse tilfellene når vi mistenker uredelig oppførsel eller annen uregelmessighet, vil vi avbryte bestillingen.

Partene:

Selger er Beltton AS, Postboks 218, 9486 Harstad, Tlf: 22550060, epost: post@wulffbeltton.no

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som  kjøper/kjøperen.

Leveranse

Avhengig av om du handler som firma eller privatperson, er leveringsmetoden forskjellig. Normalt mottar selskaper levering til døren og privatpersoner til leveringsstedet.

Betaling: 
Kjøpesummen kan etter ditt eget valg i kassen betales med: 

- Stripe - her kan du betale med kort
- Wulff Faktura - 20 dagers betalingsfrist

Reklamasjon:

Hvis et produkt avviker fra det som følger av avtalen mellom deg og Wulff Beltton eller på annen måte ikke samsvarer med beskrivelsen av produktet som Wulff Beltton har gitt, kan produktet reklameres. Bare originale feil er dekket av garantien, for eksempel inkluderer garantien ikke feil som skyldes normal slitasje. Klager til Wulff Beltton må gjøres innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget, dog senest innen ett år. Wulff Beltton forbeholder seg retten til i første omgang å rette opp feilen, i andre omgang omlevering av varene og i tredje omgang tilbakekjøp.

Garanti og klage
Wulff Beltton tilkjemper 1 års garanti på alle produkter med mindre annet er oppgitt. Ved en godkjent klage vil Wulff Beltton sende et fraktbrev for retur av produktet.
Produktgarantien gjelder bare for originale produksjonsfeil, dvs. Ikke feil som oppstår når du endrer produktets funksjon eller utseende. Kundens kvitterings- / bestillingsnummer gjelder som garantisertifikat.

Ved eventuell produktfeil må klagen være gjort før montering av produktet.

Ved feil som omfattes av garantien, erstatter vi produktet eller sender ut en reparatør for inspeksjon og reparasjon. I slike tilfeller er Wulff Beltton ansvarlig for kostnader som kan oppstå i forbindelse med retur og levering av erstatningsproduktet.

Ved feil som ikke er omfattet av garantien, eller hvis garantiperioden er utløpt, kan vi tilby feilsøking og reparasjon ved vår tekniske støtte. Kontakt kundeservice for mer informasjon, post@wulffbeltton.no


Øvrig
Vi følger anbefalingene fra forbrukerrådet og norsk lov ved tvist. For spørsmål angående betydningen av det ovennevnte eller tilnærming i tilfelle rettssak, klager, transportskader eller noe annet, vennligst kontakt oss på post@wulffbeltton.no eller tlf 22550060

Hvordan kansellerer jeg en bestilling?
Hvis du vil slette et element eller hele bestillingen, kan du gjøre det under Ordrer, forutsatt at du er logget inn når du bestilte bestillingen. Hvis du kjøpte via vår hurtigkasse, kan du kontakte oss på post@wulffbeltton.no eller tlf 22550060.

Hvor lang angrerett har jeg?
Som privat kunde har du alltid en 14-dagers angrerett (regnet fra tidspunktet du mottok produktet) i henhold til lov om fjernkontrakter og kontrakter utenfor forretningslokaler. Hvis du returnerer et ubrukt element med tilknyttede etiketter og emballasje innen 14 dager, vil hele beløpet bli refundert. Hvis kvaliteten på produktet har blitt påvirket som følge av at kunden har håndtert den mer enn det som er nødvendig for å undersøke egenskapene eller funksjonene, vil det bli gjort fradrag på tilbakebetaling som svarer til verdien av varene. Gjenbruk kartongen som produktet kom i for retur og legg det i originalemballasjen (hvis det er noe). Hvis du ikke har orginalforpakningen, vil det ikke føre til fradrag på grunn av verdi.

Retur foretak
I tilfeller der foretak handler på wulffbeltton.no, gjelder Kjøpsloven. Returfradrag på 15% av verdien av varene vil bli lagt til i tillegg til kostnaden for retur frakt. Ved større kjøp med andre betalingsbetingelser, vennligst kontakt kundeservice.

Kontakt oss på tlf: 22550060 eller email: post@wulffbeltton.no for klager eller retur.

Koster det noe å returnere?
Vi belaster ikke returavgift når du returnerer, men du betaler selv for fraktbeløpet i henhold til gjeldende porto. For ikke-hentede brev eller pakker debiterer vi deg for våre kostnader for frakt, returforsendelse, administrasjon og håndtering, for tiden NOK 500.

Hvordan sender jeg noe i retur?
Hvis du som kunde ønsker å bruke angreretten, må du varsle oss innen 14 dager etter mottak av produktet. Kontakt oss via post@wulffbeltton.no eller 22550060. Etter at du har benyttet din returrett, må du sende produktet tilbake til oss straks og senest innen 14 dager. Bruk gjerne kartongen som produktet kom i for å returnere det. Hvis du ikke har kartongen lenger,går det selvfølgelig bra å sende den i annen emballasje. Det viktigste er at du pakker returen godt og vedlegger følgeseddel eller annen informasjon der bestillingsnummeret og kundeinformasjonen vises. Hvis denne informasjonen mangler, kan vi ikke se at returen kommer fra deg.

Du betaler selv for fraktbeløpet i henhold til gjeldende porto. Adresse vil du få tilsendt via mail. 

Hva skjer med fakturaen / betalingen når jeg returnerer varer?
Hvis du har valgt å betale med faktura, er det viktig at du sender fakturaens forfallsdato.
Når vi har mottatt returen, krediteres beløpet for den/de varene du har returnert.

Hvis bestillingen er betalt, vil vi kontakte deg for tilbakebetaling. Tilbakebetaling vil bli gjort uten forsinkelse (normalt innen få dager) fra Wulff Beltton motta produktet i retur.

Hvis du handler som firma og har returnert, må du betale fakturaen som vanlig. Når vi har mottatt avkastningen, sender vi en kredittnota.

Rett til å bytte
På Wulff Beltton administrerer vi ingen bytter, men du har full returrett i 14 dager.

Angreretten inkluderer ikke
Angreretten gjelder ikke for ødelagte eller feilaktige varer, da dette i stedet er en reklamasjon.

Uhentede brev eller pakker
For pakker og brev som ikke uthentes tar vi et gebyr som for øyeblikket er NOK 500 for kostnadene for vår administrering, frakt, returforsendelse og håndtering. Uhentede pakker er ikke dekket av angreretten. 
 

Postadresse: 
Beltton AS
Postboks 218
9486 Harstad

Abonner på vårt nyhetsbrev