Hyr telefonbås för så lite som en kaffe om dagen

Lei en telefonboks for så lite som en kaffe om dagen!

VI HAR EN TELEFONBOKS FOR ALLE

Vi har i dag over 30 modeller av telefonbokser og stillerom i ulike størrelser fra små 1 kvm små modeller for 1 person som egner seg for raske telefonsamtaler eller videomøter til små konferanserom for 10 personer.

Alle modellene kan leies i 24 til 60 måneder.

Det er slik det fungerer

Så enkelt er det å komme i gang med leie

Velg, bruk, oppgrader, returner eller behold!

Välj produkter - telefonbås space s

Trinn 1

Velg modell og tilbehør

Sjekk utvalget vårt og noter hva du er interessert i.

Vil du ha produktet ferdig installert? Hos oss kan du få installert alle produktene slik at du umiddelbart kan begynne å bruke produktet. Hvis du heller vil ha lavest mulig pris, velg en telefonboks som du raskt og enkelt kan installere selv.

Välj finansieringsform - en man som skriver på ipad avtal

Steg 2

Velg finansieringsform

Hva passer deg best, leie eller funksjonsleie?

Vi hjelper deg hele veien og kan diskutere hva som passer deg best. Vi avtaler også en passende avtaleperiode, som avgjør hva månedskostnaden blir.

Kontakt oss for å finne ut hva som passer deg best.

Trinn 3

Bruk din nye telefonboks

Kort tid etter at du signerer avtalen sendes telefonboks ut til deg og eventuell installasjon er utført, hvoretter du kan ta produktet i bruk.

Trinn 4

Oppgrader, returner eller behold.

Ved slutten av kontraktsperioden kan du velge å fortsette som vanlig, oppgradere til ny modell, returnere eller beholde telefonkiosken for så lavt som 10 % av verdien avhengig av finansieringsmodell.

Lær forskjellen på Leie og Funksjonsleie

Det kan være lett å forveksle hva leie og funksjonsleie betyr. Vi går gjennom dette enkelt nedenfor.

Leie

Leie er vår vanligste finansieringsløsning. Den kan brukes til nesten alle typer objekter, men er spesielt gunstig for utstyr der den tekniske utviklingen går raskt eller til objekter som jevnlig må skiftes ut eller oppgraderes.

Leie passer for produkter som allerede er utdaterte etter et par år og som må skiftes ut.

Leie lar deg oppgradere utstyret ditt jevnlig uten å endre månedlige kostnader – noe som holder deg på forkant med den nyeste teknologien samtidig som det er enkelt å budsjettere med utgiftene dine.

Fleksibel løsning

Skulle nye behov oppstå tidligere enn planlagt i leieperioden, er det mulig å skifte og oppgradere utstyret. Leie er derfor en fleksibel løsning som hjelper deg til alltid å være i forkant av dagens raske teknologiske utvikling.

Dersom du ønsker å beholde det samme utstyret lenger enn først planlagt, kan avtalen forlenges. Ellers er det mulig å både returnere utstyret og kjøpe det separat til markedspris ved avtaleslutt

Leasing

Leasing er kjent for mange som et konsept, kanskje fremfor alt knyttet til personbiler. Vi selger ikke personbiler, men det er mange andre produktgrupper som passer perfekt til denne finansieringsformen.

Leasing er en finansieringsløsning som egner seg best for utstyr med lang levetid der oppgraderingen skjer med lange intervaller – og hvor du som kunde mest sannsynlig ønsker å beholde utstyret etter utløpet av kontraktsperioden.

Det er en god løsning for kunder som står overfor investeringer, men som ønsker å unngå å binde all kapital i dyre maskiner.

Forskjeller mot avdrag

Leasing er ofte likestilt med en avdragsordning, men det er betydelige forskjeller. Leieobjektet er finansieringsselskapets eiendom i avtalens varighet og skal derfor ikke bokføres som eiendel. Leasingavgiften regnes i stedet som en driftskostnad og er dermed 100 prosent fradragsberettiget mot selskapets resultater.

Når kontraktsperioden er over kan du kjøpe utstyret til forhåndsbestemt restverdi, utpeke en annen kjøper eller la kontrakten løpe med forlengelse.

Få et tilbud på Leie

Fyll ut skjemaet under og få svar om kort tid!