HSM makuleringsmaskin

Alt du trenger å vite

Hva er risikoen og fordelene med hjemmekontoret?

Fordelene med et hjemmekontor/arbeidsstasjon hjemme er åpenbare. Den ansatte trenger ikke lenger å reise til og fra kontoret, noe som sparer tid og kostnader.

Produktivitetsnivået øker, fordi det ikke blir distraksjon fra andre kolleger eller fra støyen som oppstår i åpne kontorlandskap som blir mer og mer vanlig.

Hjemmekontoret fremmer derfor konsentrert og produktivt arbeid.

Men å jobbe hjemmefra innebærer også visse risikoer. Spesielt når det gjelder databeskyttelse og datasikkerhet.

Reglene og forskriftene i GDPR er fortsatt gyldige på hjemmekontoret når det gjelder personopplysninger.

Vinner av pappretur

Pakk miljøvennlig til en lavere pris!

Høres det for godt ut til å være sant? Med pappgjenvinnere som HSM ProfiPack gjenbruker du bølgepappesker som ellers ville blitt kastet eller sendt til gjenvinning. Få helt nytt emballasjemateriale og bytt ut eller suppler bobleplast etc. Du kan redusere kjøp av plast fra dag én og kan pakke helt miljøvennlig uten å betale for emballasje.

HSM makuleringsmaskiner

Kjøp eller lei HSM makuleringsmaskiner med rask levering fra oss i Wulff Beltton, vi er eksperter på makuleringsmaskiner.

HSM har produsert dokumentmakuleringsmaskiner siden 1981 og er kjent for sin ekstremt høye kvalitet. HSM er et utmerket valg for de som ønsker en makuleringsmaskin som bare vil fungere år etter år uten å måtte tenke på overoppheting og andre begrensninger.

Hos oss finner du dokumentmakuleringsmaskiner i høyeste sikkerhetsklasse P-7 og egner seg når det er umulig å gjenopprette dokumentet som er makulert i tusenvis av biter.

Vi har også ekstra store makuleringsmaskiner for krevende oppgaver.

Ønsker du hjelp til å finne riktig modell for deg, ta kontakt med oss ​​så hjelper vi deg.