' Frakt og retur - wulffbeltton.no

Frakt og retur

Kjøpe

Ved bestilling inngås en avtale om kjøp bare når wulffbeltton.no har bekreftet ordren gjennom en e-postordrebekreftelse. Ordrebekreftelsen genereres automatisk av vår database uten manuell gjennomgang og sendes til den e-postadressen du skrev inn ved bestilling. Ved eventuelle feil i for eksempel angivelse av pris, leveringstid osv., Forbeholder vi oss retten til å rette dette etterpå. Ved disse anledninger vil vi kontakte deg og informere deg om dette. Du har da din fulle rett til å enten endre eller kansellere bestillingen.

Prisene

Alle priser vises eks. Mva. Vi forbeholder oss retten til å gjøre trykke- og skrivefeil. Når du foretar prisjusteringer på en bestilt ordre, blir du alltid informert om dette og har deretter din fulle rett til å endre eller kansellere bestillingen.

Falske ordrer

Ved oppdagelse av falske ordre eller andre forsøk på svindel, vil saken bli rapportert til politiet. I disse tilfellene når vi mistenker uredelig oppførsel eller annen uregelmessighet, vil vi avbryte bestillingen.

Pris på frakt

Nettbutikken regner selv ut frakten basert på ditt postnummer og vekten på din pakke. 

Pakker som ikke er hentet

Pakker som ikke er hentet returneres til oss for kundens regning. Gebyret er på kr 249,- 

 

Retur: 

Hvis du som kunde ønsker å bruke angreretten, må du varsle oss innen 14 dager etter mottak av produktet. Kontakt oss via post@wulffbeltton.no eller 22550060. Etter at du har benyttet din returrett, må du sende produktet tilbake til oss straks og senest innen 14 dager. Bruk gjerne kartongen som produktet kom i for å returnere det. Hvis du ikke har kartongen lenger, går det selvfølgelig bra å sende den i annen emballasje. Det viktigste er at du pakker returen godt og vedlegger følgeseddel eller annen informasjon der bestillingsnummeret og kundeinformasjonen vises. Hvis denne informasjonen mangler, kan vi ikke se at returen kommer fra deg.

Du betaler selv for fraktbeløpet i henhold til gjeldende porto. Adresse vil du få tilsendt via mail. 

Abonner på vårt nyhetsbrev