Aeramax luftrenare

Återigen kommer bevis på hur effektiv AeraMax Pro är

Den verdensomspennende pandemien har fokusert stor oppmerksomhet på kvaliteten på inneluft og overføring av virus i lukkede rom. Da forskere fant ut at luftbårne dråper fra hoste og nysing bidro til å spre SARS-COV-2, viruset som forårsaker Covid-19-sykdommen, jobbet folk for å finne løsninger.

I tillegg hevdet mange selskaper å ha måter å desinfisere rom, alt fra "mirakler" spray til høyteknologiske håndservietter. Den eneste måten å frigjøre innendørs rom fra luftbårne virus er å rengjøre luften.

Det er grunnen til at de sunneste arbeidsplassene bruker Aeramax luftrenser. Vår komplette serie med kommersielle luftrensere av høy kvalitet og tilpasser seg romforhold og viser deg deretter at luften er ren. I kombinasjon med vårt unike firetrinns H13 ekte HEPA-filtreringssystem, fjerner det effektivt virus, allergener, flyktige organiske miljøgifter, røyk og lukter fra lukkede mellomrom.

Forskningen har vist at Aeramax Pro AM3 og AM4 luftrensere er veldig effektive mot SARS-CoV-2.

Fellowes (produsentens) forpliktelse til videre forskning har vist at Aeramax Pro AM3 og AM4 luftrensere har vist seg å være veldig effektive for å fjerne SARS-CoV-2 fra inneluften. Tester utført av forskere ved University of Genoa i Genova, Italia, viste at det nøytraliserte luftbårne virusvolumet av SARS-CoV-2 var helt og kunne fjerne 99.9999 % av den aerosoliserte SARS-CoV-2 gjennom en enkelt passasje av luften renser i testingen.

"Aeramax Pro AM3 og AM4 luftrensere ble evaluert under ekstreme laboratorieforhold, absolutt mye mer kritisk og vanskelig enn den virkelige miljøsituasjonen," sier Alberto Izzotti, MD, doktorgrad, professor ved School of Medicine, University of Genua og lederen for lederen studere. "Denne situasjonen ble med vilje designet fordi det er nødvendig å teste effektiviteten til lignende desinfeksjonsinnretninger under kritiske forhold for å garantere deres effektive ytelse."

Resultatene fra Genoa -studien er bare det siste beviset på effektiviteten til Fellowes Aeramax Pro Air Purifier; Tidligere viste en studie i Shanghai at Aeramax luftrenser var effektive for å redusere opptil 99,99 % av aerosolisert humant koronavirus 229E i løpet av en time i et testlaboratorium. Aeramax Pro AM3 og AM4 luftrensere har også vist seg å fjerne 99,97 % av H1N1 influensavirus innen 35 minutter etter luftrensing, sertifisert av Airmid Health Group i Dublin, Irland.

Pro -forskjellen

Aeramax Pro Breens av kommersiell kvalitet samler smart og effektiv teknologi i en integrert og pålitelig løsning for å fjerne 99,97 % av all luftbåren forurensning.

EnvirroSmart ™ -teknologi

Fellowes proprietære og patenterte Envismart-teknologi gjør det mulig for Aeramax Pro-Air Cleaners av kommersiell kvalitet for kontinuerlig å overvåke miljøet ditt og automatisk tilpasse seg for å rense luften, spare energi og redusere driftskostnadene.

Smart sensorteknologi

Mange luftrenser krever at brukeren kjenner luftkvaliteten og foretar manuelle justeringer av systemet. Dette resulterer normalt i andre kommersielle luftrenser som kjører med sin laveste viftehastighet og øker ikke luftkvaliteten.

Aeramax Pro er den eneste luftrenser som reagerer direkte på oppdaget belegg i rommet ditt og luftforholdene - og er virkelig proaktiv.

Envirossmart sensing -modus

Envirossmart tilbyr forskjellige posisjoner for forskjellige behov, slik at du kan justere hyppigheten av luftforandringer avhengig av miljøet ditt.

Frisk luft - sunne rom

Ren luft er avgjørende for å skape sunne innemiljøer.

Den luftbårne trusselen er ekte

Globale helseomsorgseksperter og virologer er enige: Airborne aerosoloverføring av virus utgjør en betydelig trussel.

Centers for Disease Control (CDC) fant at Covid-19 kan reise opp til 4 meter i luften.

New England Journal of Medicine rapporterte at viruset kan forbli suspendert i luften i opptil 3 timer.

Forskning i Nederland fant at den typiske 2 meter sosiale avstandsmåling mellom mennesker var ineffektiv ... og anbefalte avstander på opptil 20 meter.

En komplett hygieneløsning

En proaktiv tilnærming må bestå av tre viktige komponenter for beskyttelse mot virusoverføring i delte miljøer.

VASK HENDENE

Desinfiske overflater

Rengjør luften

Vi må rengjøre luften

Ashrae, verdens største forbindelse dedikert til temaet ventilasjon og luftkvalitet (HVAC), publiserte en uttalelse om overføring av SARS-COV-2 og driften av HVAC-systemer under Covid-19-pandemien som begynte med:

"Overføring av SARS-CoV-2 gjennom luften er sannsynligvis nok til at luftbåren eksponering for viruset blir sjekket."

Det stopper ikke med virus

Den gjennomsnittlige personen puster rundt 11.000 liter inneluft hver dag. Med de fleste bruker 90 % av tiden innendørs og ni timer om dagen i delte miljøer - rom som er opptil fem ganger mer forurenset enn utendørs.

Lukter

Tilstedeværelsen av lukter kan reflektere negativt på planten din.

Lukt fra bad, lunsjrom, dårlig luft og mer er primære klager for bygningsledere.

Bakterier og virus

Eksperter er enige om at influensaviruset hovedsakelig spres gjennom luftbårne dråper.

Disse dråpene opprettes når folk hoster, nyser eller snakker. Til tross for influensainjeksjoner og desinfeksjon av hånd, påvirker forkjølelse og influensa 15 millioner mennesker i året i Storbritannia, delvis fordi influensaviruset puster inn.

Allergener

Cirka 40 % av europeerne lider av allergisk rhinitt.

Allergiske reaksjoner kan utløses av irriterende stoffer som:

Sesongens pollen/ambrosia, mugg, kjæledyrdempere, støvmidd.

Disse irriterende stoffene resulterer også i luftveisproblemer for de med astma, som rammer 1 av 10 barn.

Andre irritasjoner

Vally Organic Compounds (VOC) er skadelige kjemikalier som frigjøres fra hverdagsprodukter.

Farger, rengjøringsmaterialer, kontorutstyr og mer kan inneholde VOC og utløser hodepine, astma og allergiangrep. Andre luftbårne miljøgifter inkluderer:

Moldsporer, PET -lukter og flass, sigarettrøyk, fin luftforurensning, bakterier.

30 DAGAR NÖJD-KUND-GARANTI

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Kampanjer, nye produkter og salg. Direkte til innboksen din