Aeramax luftrenser

Nok en gang er det bevis på hvor effektiv AeraMax Pro er

Den verdensomspennende pandemien har fokusert mye oppmerksomhet på innendørs luftkvalitet og overføring av virus i lukkede rom. Da forskere fant ut at luftbårne dråper fra hoste og nysing bidro til å spre SARS-CoV-2, viruset som forårsaker COVID-19-sykdommen, arbeidet mennesker for å finne løsninger.

I tillegg hevdet mange selskaper å ha måter å desinfisere mellomrom, alt fra "mirakel"-sprayer til høyteknologiske håndservietter. Den eneste måten å kvitte seg med luftbårne virus innendørs er å rense luften.

Derfor bruker de sunneste arbeidsplassene AeraMax luftrensere. Vårt komplette utvalg av luftrensere av kommersiell kvalitet skanner og tilpasser seg romforholdene og viser deg deretter at luften er ren. I kombinasjon med vårt unike fire-trinns H13 True HEPA-filtreringssystem, fjerner det effektivt virus, allergener, flyktige organiske miljøgifter, røyk og lukt fra lukkede rom.

Forskning har vist at Aeramax pro AM3 og AM4 luftrensere er svært effektive mot SARS-cov-2.

Fellowes (produsentens) forpliktelse til videre forskning har vist at våre AeraMax Pro AM3 og AM4 luftrensere har vist seg å være svært effektive for å fjerne SARS-CoV-2 fra inneluften. Tester utført av forskere ved Universitetet i Genova i Genova, Italia viste at den fullstendig nøytraliserte den luftbårne virusmengden av SARS-CoV-2 og var i stand til å fjerne 99,9999 % av den aerosoliserte SARS-CoV-2 gjennom en enkelt passasje i luften renser i testing.

"AeraMax Pro AM3 og AM4 luftrensere ble evaluert under ekstreme laboratoriedriftsforhold, absolutt mye mer kritisk og vanskelig enn den faktiske miljøsituasjonen," sa Alberto Izzotti, MD, PhD, professor ved School of Medicine, University of Genova og leder studere. "Denne situasjonen ble utformet med vilje fordi det er nødvendig å teste effektiviteten til lignende desinfeksjonsmidler under kritiske forhold for å sikre effektiv ytelse."

Resultatene fra Genova-studien er bare det siste beviset på effektiviteten til Fellowes AeraMax Pro luftrensere; Tidligere har en studie i Shanghai vist at AeraMax luftrensere var effektive for å redusere opptil 99,99 % av aerosolisert Human Coronavirus 229E innen én time i et testlaboratorium. AeraMax Pro AM3 og AM4 luftrensere har også vist seg å fjerne 99,97 % av H1N1 influensaviruset innen 35 minutter etter luftrensing, som er sertifisert av Airmid Health Group i Dublin, Irland.

Pro forskjellen

AeraMax Pro luftrensere av kommersiell kvalitet kombinerer smart og effektiv teknologi i en integrert og pålitelig løsning for å fjerne 99,97 % av alle luftbårne forurensninger.

EnvirroSmart ™ -teknologi

Fellows proprietære og patenterte EnviroSmart-teknologi gjør det mulig for AeraMax Pro-luftrensere av kommersiell kvalitet å kontinuerlig overvåke miljøet ditt og automatisk tilpasse seg for å rense luften, spare energi og redusere driftskostnadene.

Smart sensorteknologi

Mange luftrensere krever at brukeren kjenner luftkvaliteten deres og gjør manuelle justeringer av systemet. Dette resulterer normalt i at andre kommersielle luftrensere kjører på sin laveste viftehastighet og egentlig ikke øker luftkvaliteten.

AeraMax Pro er den eneste luftrenseren som reagerer direkte på oppdaget belegg i rommet og luftforholdene - og er virkelig proaktiv.

EnviroSmart Sensing Modes

EnviroSmart tilbyr ulike moduser for ulike behov, slik at du kan justere frekvensen av luftskifte avhengig av miljøet ditt.

FRISK LUFT - SUNNE ROM

Ren luft er avgjørende for å skape sunne innemiljøer.

Den luftbårne trusselen er reell

Globale helseeksperter og virologer er enige: luftbåren aerosoloverføring av virus utgjør en betydelig trussel.

Centers for Disease Control (CDC) fant at COVID-19 kan reise opptil 4 meter i luften.

New England Journal of Medicine rapporterte at viruset kan forbli suspendert i luften i opptil 3 timer.

Forskning i Nederland fant at den typiske 2 meter sosiale avstandsmålingen mellom mennesker var ineffektiv ... og anbefalte avstander på opptil 20 meter.

EN KOMPLETT HYGIENE LØSNING

En proaktiv tilnærming må bestå av tre essensielle komponenter for beskyttelse mot virusoverføring i delte miljøer.

VASK HENDENE

DESINFISER OVERFLATE

Ren luft

VI MÅ RENGJØRE LUFTEN

ASHRAE, verdens største forening dedikert til emnet ventilasjon og luftkvalitet (HVAC), publiserte en uttalelse om overføring av SARS-CoV-2 og driften av HVAC-systemer under COVID-19-pandemien, som begynte med:

"Overføring av SARS-CoV-2 gjennom luften er tilstrekkelig sannsynlig til å kontrollere luftbåren eksponering for viruset."

DET STOPPER IKKE MED VIRUS

Gjennomsnittspersonen puster inn rundt 11 000 liter inneluft hver dag. Hos de fleste tilbringes 90 % av tiden innendørs og ni timer om dagen i delte miljøer – rom som er opptil fem ganger mer forurenset enn utendørs.

LUKTER

Tilstedeværelsen av lukt kan reflektere negativt på anlegget ditt.

Lukt fra bad, lunsjrom, dårlig luft med mer er primære klager for bygningssjefer.

BAKTERIER OG VIRUS

Eksperter er enige om at influensaviruset hovedsakelig spres gjennom luftbårne dråper.

Disse dråpene dannes når folk hoster, nyser eller snakker. Til tross for influensainjeksjoner og hånddesinfeksjon, rammer forkjølelse og influensa 15 MILLIONER mennesker i året i Storbritannia, delvis på grunn av iat nfluensaviruset som vi puster inn.

ALLERGENER

Omtrent 40 % av europeerne lider av allergisk rhinitt.

Allergiske reaksjoner kan utløses av irriterende stoffer som:

Sesongbestemt pollen / ambrosia, mugg, flass fra kjæledyr, støvmidd.

Disse irritantene resulterer også i pusteproblemer for de med astma, og påvirker 1 av 10 barn.

ANDRE IRRITASJONER

Flyktige organiske forbindelser (VOC) er skadelige kjemikalier som frigjøres fra hverdagsprodukter.

Maling, rengjøringsmidler, kontorutstyr og mer kan inneholde VOC og utløse hodepine, astma og allergianfall. Andre luftbårne forurensninger inkluderer:

Muggsporer, Kjæledyrlukt og flass, Sigarettrøyk, Fin luftforurensning, Bakterier.