We are not "POLLEN" your leg!

Pollensesongen har allerede begynt! Visste du at en av fire svensker lider av pollenallergi? Mange mennesker lider unødvendig av pollenallergi fordi det finnes luftrensere som hjelper til med å rense luften på pollenpartikler - som får deg til å føle deg bedre, og du dermed ikke lenger trenger å ta medisiner, nesespray og øyedråper.

Vi tuller ikke - pollensesongen har allerede startet! Lider du av allergi og synes det er slitsomt å gå og føle deg litt småsyk, ha irriterte luftveier og sviende øyne, men ikke vil pøse på med forskjellige medisiner, ta nesespray eller øyedråper - så finnes det en løsning for deg! Nemlig Aeramax Pro. Aeramax Pro er en luftrenser som renser luften hele 99,97%, og fanger opp både pollenpartikler, virus, støv, midd, bakterier, røyk, lukt, avgasser, veisalt, parfyme, rengjøringspartikler, etc.

Visste du at en av fire svensker lider av pollenallergi? Eller at halvparten av disse er forårsaket av gresspollen? Selve pollensesongen kan deles inn i tre perioder; Først på våren når løvtrærne blomstrer, deretter sommeren med gresspollen og til slutt sensommeren/høsten som er Burot sesong.

Air Purifier Aeramax Pro er ikke bare bra for å fjerne pollenallergi, over 7 millioner mennesker dør hvert år på grunn av dårlig luft, så mange som 430 000 mennesker dør i EU hvert år. Lungene våre får inn forskjellige partikler fra bildekk, klær, rengjøringspartikler, skrivere, asbest, bakterier, virus, støv, midd, sand, vulkanutbrudd, høsting, duftende lys, saltpartikler, alle parfymerte produkter vaskemidler, parfymer og hårprodukter mm. Lungene våre trenger litt hjelp for å rense luften for at vi skal føle oss bra. Det er spesielt viktig for små barn, for lungene deres er ikke fullt utviklet, så vel som for eldre med nedsatt lungefunksjon. Men selv voksne trenger ren luft for å føle seg bra. Vi er utrolig påvirket av kvaliteten på luften, det merkes blant annet på konsentrasjonen din, hvis du føler hodepine, tretthet osv., derfor er  Aeramax Pro er en god investering uavhengig av sesongen.

Vi har flere forskjellige modeller av Aeramax Pro:

Aeramax Wulff Edition

Aeramax Pro Am II

 

Aeramax Pro Am III Stand

Aeramax pro am iv

 

Akkurat nå har vi en kampanje på alle Aeramax Air Purifiers, vi tilbyr hele 25% rabatt - kjøp en profesjonell luftrenser fra 3 746: - ex mva.

Klikk Her for å se hele vårt utvalg av aeramax