Vi er ikke "pollen" beinet ditt!

Pollen -sesongen har allerede begynt! Visste du at en av fire svensker lider av pollen? Mange mennesker lider av det unødvendig fordi det er luftrensere som hjelper til med å rense luften på pollenpartikler som får deg til å føle deg bedre og ikke trenger å spise medisin og ta nesespray og øyedråper.

Vi tuller ikke - pollensesongen har allerede startet! Hvis du lider av allergier og synes det er slitsomt å enten gå og føle deg litt syk, føle lidelse i luftveier, gå med irriterte øyne osv. Men ikke vil sette inn forskjellige medisiner, ta nesespray eller øyedråper - så er det En løsning for deg! Nemlig Aeramax Pro. Aeramax Pro er en luftrenser som renser luften på 99,97% og fanger opp både pollenpartikler, virus, støv, midd, bakterier, røyk, lukt, avgasser, veisalt, parfyme, rengjøringspartikler, etc.

Visste du at en av fire svensker lider av pollenallergi med øyne og luftveier? Eller at halvparten av disse er forårsaket av gresspollen?Selve pollensesongen kan deles inn i tre perioder; Først på våren når løvtrærne blomstrer, deretter sommeren med gresspollen og til slutt sensommeren/høsten som er Gråbon sesong.

Air Purifier Aeramax Pro er ikke bare bra for å fjerne pollenallergi, over 7 millioner mennesker dør hvert år på grunn av dårlig luft, så mange som 430 000 mennesker dør i EU hvert år. Lungene våre får forskjellige partikler fra alle slags bildekk, klær, rengjøringspartikler, skrivere, asbest, bakterier, virus, støv, midd, sandstormer, vulkanutbrudd, næringer, høsting, duftende lys, saltpartikler, alle parfymerte produkter som som som som som som som som slike Vaskemidler, parfyme og hårprodukter mm. Lungene våre trenger litt hjelp på haugen for å rense luften for at vi skal føle oss bra. Det er spesielt viktig for små barn for lungene deres er ikke fullt utviklet så vel som for eldre med nedsatt lungefunksjon. Men selv alle voksne trenger ren luft for å føle seg bra. Vi er utrolig påvirket av kvaliteten på luften, det merkes blant annet konsentrasjonen din, hvis du føler hodepine, tretthet osv., Så Aeramax Pro er en god investering uavhengig av sesongen.

Vi har flere forskjellige modeller av Aeramax Pro:

Aeramax Wulff Edition

Aeramax Pro Am II

 

Aeramax Pro Am III Stand

Aeramax pro am iv

 

Akkurat nå har vi en kampanje på alle Aeramax Air Purifiers, vi tilbyr hele 25% rabatt - kjøp en profesjonell luftrenser fra 3 746: - ex mva.

Klikk Her for å se hele vårt utvalg av aeramax 

30 DAGAR NÖJD-KUND-GARANTI

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Kampanjer, nye produkter og salg. Direkte til innboksen din