Stå opp når du jobber og føler fordelene

Med en høyde og lavere skrivebord kan du variere arbeidsdagen din ved å snu sittende og stå. Fordelene med å stå opp er enorme, du styrker hele kroppen og får en bedre holdning.

Med en høyde og lavere skrivebord kan du variere arbeidsdagen din ved å snu sittende og stå. Fordelene med å stå opp er enorme, du styrker hele kroppen og får en bedre holdning. Du brenner også mye mer kalorier sammenlignet hvis du bare setter deg ned.

Skrivebord

Vi har valgt å gjøre det enkelt for deg og tilby en utmerket høyde og lavere skrivebord som er superenkelt å sette sammen og installere. Skrivebordet vårt har bygget motorer i hvert ben som gjør installasjonen betydelig enklere og raskere enn de fleste andre tabeller på markedet. En annen fordel er at du unngår bjelken som kutter mye plass under bordet.

Lukk lyden

Ikke glem det viktige tilbehøret for å fullføre den nye arbeidsplassen. Du kan f.eks. Fest en tilpasset tabellskjerm og lukk lyder som er absorbert og får en innsikt oase.

Stå behagelig

Sist, men i det minste like viktig for å kunne stå i lengre tid uten å bli skadet i føttene og knærne, bør du utfylle høyde- og lavere skrivebord med et feilbrett eller arbeidsmatte. Feilstyret er vårt mest komfortable produkt å stå på. De fire putene som sitter i hvert hjørne demper effektivt vekter opp til 150 kg og er stabile, men samtidig utfordre kroppen som må stabilisere seg som styrker bagasjerommet og knærne.

30 DAGAR NÖJD-KUND-GARANTI

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Kampanjer, nye produkter og salg. Direkte til innboksen din