Reis deg opp når du jobber og kjenn fordelene

Med et skrivebord som kan heves og senkes, kan du variere arbeidsdagen ved å veksle på sittende og stående arbeid. Fordelene med å stå opp er enorme, du styrker hele kroppen og får en bedre holdning.
Undvik att bli sjuk i höst! Lesning Reis deg opp når du jobber og kjenn fordelene 2 minutter Neste Worklite - Beste lys kapasitet og bærekraft på markedet!

Med et skrivebord som kan heves og senkes, kan du variere arbeidsdagen ved å veksle mellom sittende og stående arbeid. Fordelene med å reise seg opp er enorme, du styrker hele kroppen og får en bedre holdning. Du forbrenner også mye mer kalorier sammenlignet med å bare sitte ned. 

Skrivebord

Vi har valgt å gjøre det enkelt for deg og tilbyr et utmerket høydejusterbart skrivebord som er superenkelt å montere og installere. Vårt skrivebord har innebygde motorer i hvert ben, noe som gjør monteringen betydelig enklere og raskere enn de fleste andre bord på markedet. En annen fordel er at du unngår bjelken, som kutter mye plass under bordet.

Slå av lyden

Ikke glem det viktige tilbehøret for å gjøre din nye arbeidsplass komplett. Du kan f.eks. fest en tilpasset bordskjerm og steng lyd som absorberes og få en privat oase.

Stå komfortabelt

Sist, men ikke minst, for å kunne stå lenge uten smerter i føtter og knær, bør du komplettere ditt høydejusterbare skrivebord med et sammenleggbart brett eller arbeidsplassmatte. Sviktbrettet er vårt absolutt mest behagelige produkt å stå på. De fire putene som sitter i hvert hjørne demper effektivt vekter opp til 150 kg og er stabile, men utfordrer samtidig kroppen som må stabilisere seg, noe som styrker overkropp og knær.