Sommer med Xyron

Våre Xyron -maskiner er vanligvis assosiert med konstruksjon og førskoler, men kan brukes til så mye mer.
Lesning Sommer med Xyron 2 minutter Neste Undvik att bli sjuk i höst!

Sommeren nærmer seg storm, og det er på høy tid å lansere og forberede seg til studenten. Våre Xyron -maskiner er vanligvis assosiert med konstruksjon og førskoler, men kan brukes til så mye mer.

Med vind i seilene, en fri horisont mot et ukjent reisemål, og salt sprut fra det dypblå havet du seiler fremover. Ja den beste tiden er snart her. Sommer. Men - der i cockpiten i bølgen blå, en bølge og diagrammet vil bli ødelagt, ønsker du deg laminert diagrammer. Ta vare på allerede - før ulykken har skjedd, slik at du kan glede deg over båtliv til sommeren i sommer.

Hvis du ikke har en Xyron -maskin, og ikke vil kjøpe en, er det flott å komme til oss i Nyköping og få diagrammer laminert på stedet.

Studenten - den største dagen så langt for mange tenåringer! Etter mange års slitasje på skolen, er døren til den "voksne" verdenen nå nær. Kanskje en spennende reise er på timeplanen for ditt spesielle barn. Eller fortsatte studier. Uansett er dette den første dagen i en ny epoke i ditt barns liv.

Vi hjelper deg med å laminere studentplakaten. Kom til oss i Nyköping - og vi vil laminere plakaten din på plass. Ideell for en regnfull avslutning så vel som et uforstyrret minne fra den store dagen.

Fortsett å lese

30 DAGAR FORNØYD-GARANTI

Vi ønsker at du som kunde skal være 100 % fornøyd med kjøpet ditt.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Kampanjer, nye produkter og salg. Direkte til innboksen din