Sommeren med Xyron

Våre Xyron-maskiner er oftest knyttet til bygg og førskoler, men kan brukes til så mye mer.
Lesning Sommeren med Xyron 2 minutter Neste Undvik att bli sjuk i höst!

Sommeren nærmer seg med stormskritt og det er på høy tid for lansering og forberedelser for studenten. Våre Xyron-maskiner er oftest knyttet til bygg og førskoler, men kan brukes til så mye mer.

Med vind i seilene, fri horisont mot et ukjent mål, og saltsprut fra det dypblå havet, seiler du fremover. Ja, den beste tiden er snart her. Sommeren. Men - der i cockpiten i svelleblått, kommer en bølge og kartene blir ødelagt,  du skulle ønske du hadde laminert kartene dine. Pass på nå - før uhellet er ute, så kan du nyte båtlivet til det fulle i sommer.

Hvis du ikke har en Xyron-maskin, og ikke ønsker å kjøpe en, er det flott å komme til oss i Nyköping og få kartene laminert på stedet.

The Student - Største dagen hittil for mange tenåringer! Etter år med hardt arbeid og studier på skolen er døren til «voksen»-verdenen nå nær. Kanskje står en spennende tur på timeplanen for barnet ditt. Eller videre studier. Uansett er dette den første dagen i en ny æra i ditt barns liv.

Vi hjelper deg med å laminere studentplakaten. Kom til oss i Nyköping - så laminerer vi plakaten din på stedet. Perfekt for en regnfull avslutning og et uberørt minne fra den store dagen.

Fortsett å lese