Kan en luftrenser fjerne støvmidd fra hjemmet ditt?

Eksponering for støvmidd i hjemmet ditt kan føre til ulike helseproblemer. TruSens luftrensere inkluderer DuPont™ HEPA-filtrering, som fanger opp luftbårne partikler så små som 0,3 mikron, inkludert støvmidd.
Virker virkelig luftrenser mot covid-19 | koronaviruset? Lesning Kan en luftrenser fjerne støvmidd fra hjemmet ditt? 3 minutter Neste Luftrenser rettet mot pollenallergier

Eksponering for støvmidd i hjemmet ditt kan føre til forskjellige helseproblemer. Truss luftrenser inkluderer DuPont ™ HEPA -filtrering, fanger luftbårne partikler så små som 0,3 mikron, inkludert støvmidd.

Hva er støvmidd?

Støvmidd er insektlignende skadedyr som er for små til å bli sett med det blotte øye. En av de vanligste triggerne som forårsaker allergier hele året og astmaen, støvmidd trives i temperaturer mellom 20 til 25 grader og fuktighetskrem mellom 70 og 80 prosent. Ofte er disse i sengetøy, tepper, møbler eller gardiner, de lever av død hud fra mennesker. Siden disse støvmidd ofte er luftbårne, fjernes de ved å sirkulere luften gjennom en luftrenser og dermed redusere tilstedeværelsen av disse vanlige luftbårne allergenene.

Symptomer på støvmidd Allergi

Vanlige symptomer på støvmidd Allergi inkluderer:

  • Nysing
  • Rennende nese
  • Kløende, røde eller vannholdige øyne
  • Tett nese
  • Kløende hud
  • Hoste

Hvis du vanligvis opplever astmasymptomer, kan du også møte:

  • Vanskeligheter med å puste
  • Trykk over brystet eller smerte
  • Åndenød
  • Pustede pust

Helseproblemer

Vanlig eksponering for støvmidd kan føre til allergier og astma. Støvmidd kan også forårsake en immunsystemreaksjon, kalt allergisk rhinitt. Dette skjer når immunforsvaret overreagerer ved forurensning, noe som resulterer i en rennende eller droppet nese, nyser og hevelse rundt øynene. Støvesentre varierer fra mild til alvorlig. Astmapasienter som er følsomme for støvmidd, vil oftere møte et betillings- eller astmaanfall.

Måter å bli kvitt disse skadelige støvmidd i hjemmet ditt

Når støvmidd og avfallsproduktene deres blir luftbårne, vil de sannsynligvis inhalere eller komme i kontakt med huden din. Trussluftrenser sirkulerer luften gjennom flere nivåer av DuPont ™ -filtrering og fanger mikroskopiske partikler som støvmidd, husholdningsstøv, røyk, slipende og pollen.

Trussen sikrer renere luftdekning i hele rommet ved å bruke en konstruert luftstrøm som kalles Puredirect Technology. Denne toveisluftstrømmen er optimalisert for å bare bevege ren luft effektivt, noe som minimerer områder med stillestående luft.

Å kjenne luftkvalitetsnivåene i rommet ditt hjelper deg med å optimalisere den rene luftfordelingen. Trus-modellene med separate sensorpod-luftkvalitetsmonitor oppdager forurensninger som støvmidd og deler avlesningene med luftrenser. Viftehastigheten justeres automatisk basert på den oppdagede forurensningen. Dette sikrer at forurensninger raskt blir filtrert ut og at renere luft leveres til rommet er rent. Luftkvalitetsavlesninger vises også, slik at du vet at luften din er ren.