Har du missat alla fördelarna med god ergonomi det senaste året på ditt hemmakontor?

Har du gått glipp av alle fordelene med god ergonomi i det siste året på hjemmekontoret ditt?

Har du gått glipp av alle fordelene med god ergonomi i det siste året på hjemmekontoret ditt? Når vi sakte begynner å gå tilbake til den såkalte "nye normalen", hvorfor ikke se det som en mulighet til å skape et nytt sunt og ergonomisk kontorlokal?

Luftrenser rettet mot pollenallergier Lesning Har du gått glipp av alle fordelene med god ergonomi i det siste året på hjemmekontoret ditt? 3 minutter

Når vi sakte begynner å gå tilbake til den såkalte "nye normalen", hvorfor ikke se det som en mulighet til å skape et nytt sunt og ergonomisk kontorlokal?

 

Et nytt normalt liv med et nytt sunt kontorlokal? Når vi endelig flytter ut av hjemmekontorene og tilbake til arbeidskontorene, kan det være på tide å ta en nærmere titt på kontorlokalene og ergonomien din.

 

Hjemmekontor har vært virkeligheten for de fleste det siste året. Med denne plutselige endringen måtte vi gjøre hjemmene våre til kontorer. I løpet av denne tiden har vi kanskje glemt eller oversett betydningen av god ergonomi. Nå som vi endelig kommer tilbake til kontoret, er det en perfekt mulighet til å revurdere kontorlokalet og optimalisere ergonomien. La oss forklare hvorfor:

 

Hvorfor er ergonomi viktig?

 

Hvis du opplever eller har opplevd smerte i arm, hånd, nakke, rygg eller skuldre etter mange timer foran datamaskinen, er det på tide å se nærmere på kontorlokalet og ergonomien. Sunne, ergonomiske vaner hjelper deg med å opprettholde en sunn holdning og sikre variasjon i lange dager foran datamaskinen.

 

Variasjon, pauser og riktig arbeidsredskap er nøkkelen til god ergonomi. Vi ser alle forskjellige ut og har våre egne naturlige, avslappede og komfortable posisjoner og bevegelser. God ergonomi betyr at du kan skreddersy kontorlokalene dine slik at de passer for deg.

 

Ved å praktisere god ergonomi kan du forebygge skader og smerter forårsaket av dårlige kontorlokaler og arbeidsvaner.

 

Hvordan kan du gjøre kontoret ditt ergonomisk?

 

Hva kan du gjøre for å sikre god ergonomi på jobben? Det finnes ulike tips og triks for å hjelpe deg med å komme inn i ergonomiske arbeidsvaner. Du kan ta pauser, lytte til kroppen din og øve naturlige bevegelser. I tillegg kan du oppgradere kontorlokalene dine med riktig ergonomisk utstyr som Contour Designs RollerMouse.

 

RollerMouse er en sentrert mus som hjelper deg med å få en oppreist og riktig holdning. RollerMouse hjelper deg med å forhindre overbelastning og gjør at håndleddene dine kan slappe av komfortabelt under arbeidet. En sentrert mus som RollerMouse bidrar også til å lindre spenningen i hender, armer, nakke og rygg.

 

Du vil takke deg selv i fremtiden

 

Ikke bare vil du takke deg selv i morgen for din nye normale arbeidsdag med et oppgradert og sunt kontorlokal. Vi er sikre på at selv ditt fremtidige selv vil være veldig takknemlig for at du startet med gode ergonomiske vaner.

 

Vi presenterer sunn ergonomiske praksis og vaner kombinert med en sentrert mus Som RollerMouse vil hjelpe deg å sikre variasjon på jobben. Som et resultat vil ditt fremtidige selv oppleve mindre smerte og redusert risiko for vanlige skader forårsaket av lange arbeidsdager ved skrivebordet.

 

Fremtiden er en ny normal. Gjør den nye normale delen av kontorlokalet ditt i dag. Føl forskjellen, føl deg komfortabel, føl deg avslappet og føl deg fornøyd.

 

Få Din RollerMouse og kom i gang med din gode ergonomi i dag!

30 DAGAR NÖJD-KUND-GARANTI

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Kampanjer, nye produkter og salg. Direkte til innboksen din