Virker virkelig luftrenser mot covid-19 | koronaviruset?

"Det er allerede klart at det er en luftbåren smitte! Virus kommer ut med pusteluften til den smittede. Kanskje til og med før den smittede begynner å hoste."
Är hållbarhet viktigt för dig? Lesning Virker virkelig luftrenser mot covid-19 | koronaviruset? 1 minutt Neste Kan en luftrenser fjerne støvmidd fra hjemmet ditt?

Sven Britton, som blant annet var aktiv som professor ved Karolinska Institutet fra 1986-2006, har de siste ukene kritisert Folkehelseetaten for å være for forsiktige med å vurdere smittefaren til det nye koronaviruset.

At koronaviruset er luftbåren bekreftes av Sven Britton i programmet Malou etter tio andre mars.

Så langt har Folkehelseetaten pekt ut direkte kontakt med den infiserte og dråpesmitte som eneste kjente smittevei. På spørsmål om det er fare for at koronaviruset kan bli luftbåren, svarte Britton:

- "Det er allerede klart at det er en luftbåren infeksjon! Virus kommer ut med pusteluften til den smittede. Kanskje til og med før den smittede begynner å hoste." Sier Sven Britton.

 

AeraMax Pro luftrensere er uavhengig testet mot et lignende virus (H1N1), svineinfluensaen, og der kan du se at AeraMax fjerner 99,9 % av luftbårne virus innen 35 min. Ta del i sertifikatet her.