Fungerer virkelig luftrenser mot Covid-19 | Koronavirus?

"Det er allerede klart at det er en luftbåren infeksjon! Viruset kommer ut med pustende luft på den som er smittet. Kanskje selv før den infiserte begynner å hoste."
Är hållbarhet viktigt för dig? Lesning Fungerer virkelig luftrenser mot Covid-19 | Koronavirus? 1 minutt Neste Kan en luftrenser fjerne støvmidd fra hjemmet ditt?

Sven Britton, som blant annet jobbet som professor ved Karolinska Institutet 1986-2006, har de siste ukene kritisert Public Health Authority til noen ganger å være for forsiktig i vurderingen av den nye Coronavirus smittsomheten.

At koronavirus er luftbåren bekreftet avSven Brittoni programmetMalou etter tiDen andre marsjen.

Så langt har Public Health Authority påpekt direkte kontakt med infisert og dryppinfeksjon som de eneste kjente infeksjonsveiene. På spørsmål om det er en risiko for at koronavirus vil være luftbåren, svarte Britton:

- "Det er allerede klart at det er en luftbåren infeksjon! Viruset kommer ut med pustende luft på den som er smittet. Kanskje selv før den smittede begynner å hoste." Sier Sven Britton.

 

Aeramax Pro Air Purifier er uavhengig testet mot et lignende virus (H1N1), svineinfluensa og der kan du se at Aeramax fjerner 99,9% luftbåren virus i løpet av 35 minutter. Ta del i Sertifikatet her.

30 DAGAR NÖJD-KUND-GARANTI

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Kampanjer, nye produkter og salg. Direkte til innboksen din