Floorguard Floor & Stair Protection!

Floorguard er den nye måten å beskytte gulv, trapper og benkeplater under renovering og er et av våre mest populære og best selgende produkter. De er flytende og selv -selv -tilpynt universelle fiberkluter. Du beskytter også miljøet hvis du bruker Floorguard fordi du etter bruk enkelt ruller sammen og deretter ruller ut for neste jobb.

Floorguard Floor & Stair Protection!

Floorguard er den nye måten å beskytte gulv, trapper og benkeplater under renovering og er et av våre mest populære og best selgende produkter. De er flytende og selv -selv -tilpynt universelle fiberkluter. Du beskytter også miljøet hvis du bruker Floorguard fordi du etter bruk enkelt ruller sammen og deretter ruller ut for neste jobb. I tillegg sparer du mye tid på å unngå alt bryet med vanlig melkepapp og tape. I tillegg er risikoen for at kitt, maling og skitt vil ødelegge underlaget minimal. I trapper er det mye enklere og til og med tryggere å bruke Floorguard enn tradisjonelle melkekort, da du ikke risikerer å gli så lett. Floorguard er også tilgjengelig med din egen logo, slik at du kan markedsføre selskapet ditt mens du er på forskjellige oppgaver. Det er en rekke forskjellige varianter og størrelser avhengig av underlaget eller arbeidet du skal utføre.

Floorguard

Floorguard selv -tilpynt gulv og trappebeskyttelse

Floorguard er en fiberduk med utmerket beskyttelse mot fuktighet, koblingshjul og fallende verktøy.

Produktet er egnet for forskjellige gulv og trapper i forskjellige materialer, så vel som forskjellige overflater med mindre disse er tørre, for eksempel parkett, laminat eller plastgulv.

Floorguard Standard er laget av resirkulerte polyesterfibre og er spesielt beregnet på konstruksjon, ombygging og interiørdesignarbeid.

Tilgjengelig i 3 forskjellige bredder, 0,65m, 1m og 2m bred.


Wulff Floorguard 1130 Selvbehandlingen fiberduk 1 x 25m

Sikker dekning av prefabrikkerte konkrete elementer i byggearbeid.

Prefabrikkerte betongelementer kan også dekkes trygt under byggearbeidene! Med Floorguard 1130 - En spesiell for denne forbindelse utviklet selvbehandlingsbeskyttelse mot skade gjennom, blant annet å bygge avfall, fallende verktøy, frimerker og montering, vann og maling.

Floorguard 1130 er en holdbar, solid fiberduk i 3 lag med selv -tilpynt impregnering. Standardmålet er 1 m x 25 m.


Wulff Floorguard 1120 Selvbehandlingen fiberduk 1 x 25m

Overdreven, selv -tilpynt fiberduk for nylagte gulv.

Floorguard 1120 er en enestående, selvbehandling fiberduk, spesielt designet for å beskytte gulv og trapper av naturstein og tre som ikke har tørket helt.

Fordi den har blitt utstyrt med en svært effektiv beskyttelsesfilm, kan underlaget allerede dekkes i tørkingstiden.

Dermed gir Floorguard 1120 en betydelig tidsbesparelse for intern konstruksjon og renoveringsarbeid.

Floorguard 1120 har en damppermeabilitet på 1,2 liter per kvadratmeter i løpet av 24 timer.


Floorguard -film

Ikke gå glipp av hvor glatt og enkelt det er å bruke Floorguard Floor & Stair Protection!

 

Ikke gå glipp av det

Følg oss gjerne på våre sosiale mediekanaler!