Er bærekraft viktig for deg?

Er bærekraft viktig for deg? Det er det for oss i Wulff Beltton. Ikke gå glipp av våre miljøvennlige produkter du ikke burde være foruten!

Er bærekraft viktig for deg? Det er det for oss i Wulff Beltton. Alt fra hvilket materiale vi bruker, til all logistikken vi trenger og produktene vi velger å inkludere i vårt sortiment, så har alle en fellesnevner – nemlig bærekraft!
Vi må alle hjelpe hverandre for et grønnere miljø!
Derfor ønsker vi å slå et slag for noen av våre mest bærekraftige produkter.
XYRON

Xyron kaldlaminering er en lamineringsmaskin i tre forskjellige størrelser som ikke krever noe strøm eller oppvarmingstid, den er alltid klar til start slik at du sparer både tid og miljø. I tillegg er den snill mot lungene til dine, da den ikke avgir noe farlig røyk, slik som varm laminering gjør fordi limet vårt er laget av maisstivelse og er helt ufarlig.

Den er ikke bare miljøvennlig, men også mobil da du ikke er avhengig av strøm, så du kan laminere hvor og når du vil. Enten det er i skogen, i boden, på bryggen for å laminere sjøkartet, eller i et klasserom, er mulighetene uendelige.

Du kan skrive på plasten og klippe den til slik du vil. Det betyr at du ikke trenger å bruke mer laminat enn du faktisk trenger, så nok en gang sparer du både på miljøet og lommeboken. Det finnes også ulike typer laminat, alt for å kunne dekke dine spesifikke behov. Trenger du kun laminat, eller kanskje lim på den ene siden til å sette opp på vegg, dør eller vindu eller kanskje en magnet til oppbevaringshyller osv.?

Les mer om XYRON her:

 

 

FLOORGUARD

 

 


 

 

 

 

 

 

Vil du ha den beste gulv & trappebeskytteren på markedet?

Da kan du slutte å lete nå! Glem tape, verkende knær og dårlig rygg. Dekk enkelt til både trapper og gulv uten tape, bare legg rullen på bakken og spark den ut. Floorguard er selvklebende og fester seg selv. Du trenger ikke teipe og sparer enormt mye tid, samt at du reduserer risikoen for skade betraktelig. Det finnes flere ulike lengder og bredder, samt ulike varianter for å passe ditt underlag på best mulig måte. Uansett om du trenger å beskytte gulv, trapper eller benken, kan du være trygg med denne vanntette gulv & trappebeskytteren. 

Les mer om FLOORGUARD her: 

 

WORKLITE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arbeidsbelysning for alle som trenger naturlig og godt lys å jobbe i, f.eks. malere, snekkere, betongarbeidere, rørleggere, elektrikere med flere. Alle arbeidslysene våre har et naturtro lys som ligner dagslys og har en utrolig sterk lysstyrke kontra watt. Du får dermed en arbeidslampe som trekker mindre strøm, men gir mer lyskraft. Det som gjør WorkLite arbeidsbelysning unik er dens robuste konstruksjon som tåler fall fra 21m mens konkurrenter vil gå i stykker etter fall på 1m. På denne måten får du et mer bærekraftig produkt som både er energieffektivt og av høy kvalitet, så det varer lenge og dermed sparer på miljøet og din økonomi.

Les mer om WORKLITE her:

 

PROFIPACK

 

 

 

Ettersom flere og flere handler på nett, sendes det enormt mange pakker, og ved mange anledninger fylles pakkene med plast for å beskytte innholdet. Men nå kan du unngå alt som heter plast ved hjelp av Profipack. Profipack er en emballasje maskin som nesten magisk forvandler gamle pappesker (eller nye) til et perfekt pakkemateriale som du kan bruke i dine utgående pakker. Du trenger ikke bruke penger på resirkulering av papp, du trenger ikke kjøpe fyllmateriale av plast eller papp, og du benytter deg av pappesker og slipper dermed å bruke plast, noe som er ekstremt dårlig for miljøet vårt.

Det tar omtrent 10-20 år før plast brytes ned til mikroplast, som igjen tar hundrevis av år å bryte ned, om i det hele tatt. Så gjør en god gjerning for både din økonomi og vårt miljø og kjøp Profipack.

Les mer om PROFIPACK her: