13 August, 2019 3 min read

Det er veldig lett å bli distrahert fra jobben, noe som igjen fører til at produktiviteten din synker. Vi har derfor laget denne listen med 7 tips til hvordan du kan beholde eller øke produktiviteten din. 

 1. Tøm hodet

  Finn fram et tomt ark, eller en notatbok og lag et ark som heter Braindump - eller lignende. Start dagen med å tømme alle ideer og tanker ned på arket. Om det så er tanker som ikke er relevant til jobben eller bedriften er det bedre å få det ned på arket enn å ha det surrende rundt i hodet og stjele konsentrasjon. 

  Kommer du på mer iløpet av dagen så finn arket igjen og noter ned. Sett av en tid du kan gå igjennom arket. Det som er relevant for bedriften kan du legge til i en todoliste, og det som ikke er relevant kan du eventuelt ta bilde av eller lagre et annet sted. 

 2. Lag en todoliste for dagen

  Lag en todoliste med prioriteringer for dagen, uken og måneden. Du kan selvsagt lage dette på ark,eller ha det digitalt.Velger du digital løsning kan også andre i teamet eller kollegaer se planen din og gi deg oppgaver hvis du tillater det. Vi i Wulff Beltton bruker selv en løsning som heter Asana. 

 3. Bruk tidsbolker

  Sett en alarm på telefonen din på 15, 30 eller 45 minutter. Her er det bare eksempler på tid altså, du velger selvsagt selv hvor lang tid du vil sette. Jobb intenst i den tiden du har satt med den oppgaven du skal gjennomføre. Når alarmen ringer tar du en liten pause fra oppgaven, og gjør noe som er enklere eller gjør en øvelse med pusting/bevegelse. 

 4. Lytt til musikk

  Musikk kan gjøre deg mer fokusert på arbeidsoppgavene dine. Du kan lytte til musikk på apper som Spotify eller itunes, eller på Youtube. Søk etter f.eks consentration eller studymusic. Bruk gjerne headset med opptattlys og støykansellering - på den måten blir du ikke forstyrret av kollegaer eller støy. Finn ditt neste headsett her >

 5. Pass på å ta pauser

  Pauser mellom arbeidsøktene gjør at hodet ditt får litt pause. Strekk kroppen, gjør pusteøvelser, gå en rask tur ut, hent deg en kopp kaffe eller drikke. 

 6. Tilpass kontorplassen din for økt produktivitet.

  På et kontor du sitter lengre tider av dagen bør du ha et skrivebord du kan heve og senke - slik at du kan stå mens du jobber. Du bør også ha en stol som er ergonomisk tilpasset, underarmsstøtte og et ergonomisk tilpasset tastatur og mus.

  Skjermen din bør også kunne heves og senkes. Du skal ha den i en høyde som gjør at hodet ditt er i tilsvarende høyde som den øverste delen av skjermen - det betyr at du ikke skal se nedover på skjermen.

  Vi har selvsagt ergonomisk tilpasset kontorutstyr - du kan kjøpe det her >
 7. Slå av forstyrrende elementer

  Jeg snakker om de kjære sosiale mediene her. Slå av lyden på mobilen og legg den bort, eller slå av alle pushnotifikasjoner på apper. Det lille pipet fra messenger eller plinget fra snapchat i bakgrunnen gjør at tankene dine vandrer. Slår du de av i de periodene du jobber effektivt får du mye mer gjort. En effektiv ting er også å planlegge inn bulker du kan sjekke sosiale medier. 

Øk produktiviteten din på kontoretAlso in Wulff Journal

Vær kreativ med Xyron lamineringsmaskin
Vær kreativ med Xyron lamineringsmaskin

12 November, 2019 2 min read

Xyron lamineringsmaskin gir uendelige muligheter til å være kreativ. 

Her er en del prosjekter dere kan gjøre på skole og barnehage med Xyron lamineringsmaskin:

Les mer
Enkel oppussing uten søl og støv med gulv og trappebeskytter
Enkel oppussing uten søl og støv med gulv og trappebeskytter

04 November, 2019 1 min read

Gulv og trappebeskyttelse er et viktig verktøy i enhver arbeidsdag som inneholder oppussing og renovering. Den gjør arbeidsdagen enklere.

Les om fordelene med gulv og trappebeskytter her >>

Les mer
Hvordan finne den rette kontorstolen for deg?
Hvordan finne den rette kontorstolen for deg?

28 October, 2019 3 min read

En typisk arbeidsdag på kontor innebærer mye sitting på en stol. En slik sittestilling sliter ofte på kroppen og ryggraden. Det er derfor viktig å ha en ergonomisk utformet kontorstol som støtter kroppen og ryggraden, men hvilken stol er best?

Les mer

Abonner på vårt nyhetsbrev